România își menține avansul fragil

România își menține avansul fragil
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Selecționata României a făcut un meci slab contra Israelului, scor 1-1, sâmbătă seară, pe Arena Națională, dar singura veste bună la capătul partidei este că rămâne pe locul al doilea în Grupa I. Astfel, ”tricolorii” au în continuare un punct avans peste Israel, respectiv cinci lungimi peste Kosovo - o altă echipă cu pretenții la calificare.

Dacă majoritatea reprezentanților selecționatei României s-au declarat în continuare optimiști în privința calificării la Euro 2024, mijlocașul Răzvan Marin a fost cel mai dur în declarații.

”Dacă vrem să mergem la EURO să ne facem de râs, mai bine stăm acasă să ne uităm la TV. Suntem pe locul 2, dar nu cred că mulțumește pe nimeni jocul. Mie nu îmi place, nu mă simt bine când avem astfel de meciuri. Putem mult mai mult. Poate dacă am fi câștigat cu 1-0 nu mai zicea nimeni nimic, conta doar rezultatul. Chiar avem un spirit de sacrificiu, ne dorim toți la EURO, tot grupul știe unde vrem să ne aflăm vara viitoare. Dar trebuie să facem mult mai mult. Și Elveția pierde puncte”, a spus mijlocașul legitimat la Empoli.

Urmează România – Kosovo, marți seară, la București, iar ”tricolorii” sunt obligați să câștige pentru a-și menține poziția a doua în clasament, întrucât Israel pornește mare favorită în jocul de acasă cu Belarus. Cel de-al treilea meci al rundei este Elveția – Andorra. Toate se vor disputa de la 21,45.

Citit 625 ori Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2023 01:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.