Medaliați la lupte pe plajă

Medaliați la lupte pe plajă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

LUPTE. Sportivii gălățeni care au reprezentat România la Campionatul Mondial de lupte pe plajă au urcat de două ori pe podiumul întrecerilor de la Constanța. Cătălina Axente (+70 de kg) – medalie de argint și Iordan Apostolache (50 kg) – medalie de bronz.

AMICAL. În weekend, CSM Arcada (fără voleibaliştii de la ”Europene”) a susținut un prim meci de verificare în compania nou-promovatei Corona Brașov. Întâlnirea s-a încheiat cu succesul gălăţenilor, la scorul de 3-0.

RUGBY. Echipa României a debutat la Campionatul Mondial găzduit de Franța. A întâlnit campioana mondială Irlanda, în fața căreia a cedat la scor 8-82. Din lotul tricolor fac parte și gălățeanul Cristi Boboc și tecuceanul Florin Bărdașu. Următorul meci, cu Africa de Sud, pe 17 septembrie.

VOLEI. Echipa feminină CS Universitatea Galați se prezintă astăzi la startul campaniei de pregătire în vederea viitorului sezon care va începe pe 7 octombrie. Gălățencele vor juca în Seria Est, eșalonul al doilea, iar antrenamentele vor fi coordonate de Ileana Berdilă și Adriana Dudnic.

HALTERE.Sportivii Clubului Dunărea Galați se află în plină perioadă de pregătire pentru finala Campionatului Național Under 20. Aceștia vor fi prezenți la turneul găzduit de localitatea Ovidiu (Constanța), concursul fiind organizat al doilea an la rând pe Litoral. Vor fi prezenți următorii halterofili antrenați de către cuplul Mihai Nicolae - Otinceanu: Andrei Iorga, Silviu Păduraru, Denis Banu, Sebastian Onțeluș și, în premieră, Răzvan Habelea. De reținut, acesta din urmă are doar 12 ani!

Citit 476 ori Ultima modificare Duminică, 10 Septembrie 2023 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.