Un gălăţean este campion naţional la Culturism

Un gălăţean este campion naţional la Culturism
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Locul I la Men’s Bodybuilding - 100 kg, seniori, este cea mai recentă performanţă a gălăţeanului Cosmin Silaghi, la Campionatul Național de Culturism și Fitness care a avut loc în perioada 29 august - 3 septembrie 2023 la Sibiu. 

„Mi-am realizat un vis care părea imposibil acum șapte, opt ani pentru mine şi în care nu a crezut nimeni… am devenit campion naţional la Culturism - 100 kg, seniori, în primul meu an de participant la aceasta categorie de vârstă. În spate am o echipă superbă, care a contribuit enorm la succesul meu, căreia îi mulţumesc”, spune Cosmin Silaghi, în vârstă de 25 de ani.

Absolvent de Kinetoterapie şi motricitate specială în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, Cosmin a obţinut, în 2021, titlul de vicecampion la „Cupa României” la culturism și fitness, categoria juniori +75 kg, urmat de un loc III la Campionatele Naţionale de Fitness şi Culturism şi de titlul de vicecampion la categoria 90 kg, juniori, la „Pro Nutrition Grand Prix”.

Pasiunea lui Cosmin pentru culturism a început de când avea 15 ani, iar la 20 de ani, a ales să-şi construiască un viitor în această direcție, obţinând certificate de instructor și antrenor sportiv. Cosmin Silaghi lucrează la o sală de fitness din Galați în care se şi antrenează.

Trebuie spus că nu a fost singurul gălăţean care s-a remarcat la competiția de la Sibiu. Pe lista rezultatelor publicate de Federaţia Română de Culturism și Fitness se mai află Daniel Viorel Bleznicov - cu performanţe la categoria Wheelchair Bodybuilding şi Denis Alexandru Dumitrescu – locul 5 la Men’s Bodybuilding 70 Kg.

Citit 6993 ori Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2023 23:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.