Atmosferă plăcută la "Cupa Arcada" la volei masculin

Atmosferă plăcută la "Cupa Arcada" la volei masculin
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Publicul gălățean amator de volei s-a reîntâlnit joi seară cu echipa favorită, în Sala Sporturilor "Dunărea", unde se dispută în aceste zile meciurile unei competiții cu o îndelungată tradiție, "Cupa Arcada".

A fost o atmosferă destinsă, cu felicitări și ovații, la revederea cu favoriții, dar în special cu cei care ne-au reprezentat la Campionatul European (unde România s-a clasat pe un onorant loc 7). Eroii zilei au fost Sergiu Stancu (selecționer al ”tricolorilor”), cei doi jucători din lot, Marian Bala și Andrei Butnaru, dar și fizioterapeutul Eugen Pascale.

Revenind la meciurile actualei ediţii a "Cupei Arcada", acestea au debutat cu partida Dinamo Bucureşti - Vojvodina Novi Sad (Serbia), încheiată cu scorul de 3-0 pentru români.

În continuare, s-a disputat partida CSM Arcada - Steaua Bucureşti. Un meci de încălzire, după o îndelungată vacanță, cu un joc controlat de echipa noastră. Dovadă este și scorul final: 3-0 (25-21, 25-16, 25-19). Dar scopul principal al acestor partide este verificarea potențialului, omogenizarea grupului, îmbunătățirea relațiilor de joc, mai ales că în majoritatea echipelor au apărut multe noutăți. De pildă, la CSM Arcada au fost patru jucători noi în primul ”sextet”: polonezul Woch, ungurul Gergye și brazilienii Theo Lopez și Hugo Hamacher. Alături de aceștia au mai început jocul Talpă, Lescov și ”liberoul” Cristudor, iar pe parcurs au intrat Butnaru și Mihălescu. În așteptare s-au aflat Bala, Aldea (ușor accidentat) şi juniorul Verciuc.

Astăzi, de la ora 16:00, se vor disputa alte două meciuri, Steaua - Vojvodina și Arcada - Dinamo, iar turneul se va încheia sâmbătă, 16 septembrie, cu partidele Steaua - Dinamo (ora 12:00) și Arcada - Vojvodina (ora 14:00).

Citit 911 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2023 14:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.