Voleibalistă gălățeană, în Azerbaidjan

Voleibalistă gălățeană, în Azerbaidjan
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

TRANSFER. Jucătoarea gălățeană de volei Ana Maria Berdilă (30 ani, 1,79 m înălțime și deținătoare a trei titluri de campioană) s-a transferat în campionatul Azerbaidjanului. Este primul său transfer în afara țării, la Clubul Azerrail, unde antrenor este un turc.

HOCHEI. Slovacul Julius Penzes, care ocupă și funcția de selecționer al reprezentativei de hochei a României, este noul antrenor principal al CSM Galați. Penzes a mai antrenat Dunărea Galați în sezonul 2016-2017. Antrenorul slovac și-a legat numele de cea mai mare performanță din ultimii 30 de ani a hocheiului românesc, promovarea în Grupa I valorică a Campionatului Mondial de hochei.

VOLEI. Fetele de la CS Universitatea au efectuat deja șase antrenamente, astăzi avându-l programat pe al șaptelea. Ședințele de pregătire au loc zilnic (mai puțin duminica) la Sala "Universității" și sunt conduse de antrenoarele Adriana Dudnic și Ileana Berdilă. Participă nouă jucătoare, iar finalmente lotul cu care vor fi abordate meciurile din Divizia A2 va fi de 12 jucătoare. Prima etapă a noului sezon va fi pe 7 octombrie.

HANDBAL. Duminică, fetele de la CSM Galați (eșalonul al doilea) au susținut primul meci din acest sezon. Au jucat pe teren propriu cu colegele de competiție de la CSM Bacău, în fața cărora s-au impus cu scorul de 38-32. Vom reveni cu amănunte.

În Seria B a Diviziei A, echipa masculină CS Universitatea a dispus cu 35-28 de HC Pietricica Piatra Neamț.

În acest weekend au debutat și meciurile echipelor de juniori, în noul sezon 2023-2024. Junioarele I de la CS Municipal (antrenor prof. Sanda Asandei) s-au distrat cu brăilencele de la Liceul Sportiv, învingându-le cu un categoric 46-25.

Citit 710 ori Ultima modificare Duminică, 17 Septembrie 2023 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.