Handbal. Debut favorabil pentru echipele gălățene
Foto: Sportul Ilustrat

Handbal. Debut favorabil  pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Jucătoarele de la CSM Galați au început cu dreptul noul sezon al eșalonului al doilea de handbal

Gălăţencele au primit vizita echipei CSM Bacău și și-au trecut în cont o victorie încurajatoare. Succesul s-a conturat încă din primele 30 de minute, când tabela a arătat scorul de 22-13, iar la final a fost 38-32.

Echipa gălățeană pregătită de Daciana Balaban și Relu Druțu a avut o prestație reușită, a controlat permanent jocul și se anunță a fi o grupare care va avea multe de spus în acest sezon competițional în Seria B. Iată și cele 16 jucătoare (din cele 20, cât cuprinde întregul lot) care au fost folosite şi au obținut o victorie meritată: Nicoleta Petre, Bianca Aron, Alexandra Prodan - Andreea Prescură (7 goluri), Daniela Corban (7), Mădălina Manolachi (4), Mălina Bichir (6), Maria Frăsinel, Iasmina Ichim (4), Iulia Eiler (2), Cristina Andriță (2), Diana Nichitean (4), Bianca Zegrean, Andreea Merlă (1), Lavinia Lazăr și Raluca Tănasă (1).

În următorul meci, fetele de la CSM Galați vor juca în deplasare cu cea de-a doua formație din Bacău a seriei - Știința.

Victorie și pentru băieți

Tot în eșalonul al doilea, dar la masculin, CSU Galați a dispus de  HC Pietricica Piatra Neamț, cu scorul de 35-28. Au revenit la echipă doi jucători valoroși, cu o bogată experiență - Rareș Costea (fost component al lotului național de juniori) și Frangulea. Astfel, gruparea gălăţeană anunță evoluții notabile în acest sezon. Principalii marcatori: Albu (11 goluri), Costea și Soare (câte 5). Următorul meci, în deplasare, cu Poli Iași.

Echipele de juniori au luat startul

S-a dat cale liberă și în competițiile de juniori, în care județul nostru are un număr sporit de echipe la toate categoriile de vârstă. În acest număr al ziarului, consemnăm rezultatele a șapte meciuri, după cum urmează: CSM Galați - LPS Brăila 46-25 (junioare I), CSO Buhuși - CSM Galați 25-31 (junioare II), ACS Lucian Bute II - CSM Galați 33-14 (junioare III) și  ACS Lucian Bute - ACS Viitorul Oțelul 25-19 (junioare III); şi trei rezultate ale echipelor CS Școlar Galați: 27-25 cu CSM Constanța (juniori III), 42-27 la LPS Iași (junioare II) și 33-17 cu ACSH Tecuci (junioare III).

Interesant de precizat ar fi faptul că antrenoarea Daciana Balaban, care pregătește echipa de senioare a CSM Galați, se află și la cârma a două echipe de juniori, menționate mai sus în lista rezultatelor. Este vorba despre echipa de junioare III de la ACS Viitorul Oțelul, respectiv, cea de juniori III a CS Școlar Galați.

Citit 827 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Septembrie 2023 19:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.