Haltere. Aur, argint si bronz, la "Naționale"

Haltere. Aur, argint si bronz, la "Naționale"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Întrecerile Campionatului Național de haltere pentru juniori (Under 20) au avut loc la Constanța și s-au încheiat cu câteva clasări fruntașe ale sportivilor gălățeni.

Cei de la Clubul Dunărea (antrenori Marin Otinceanu si Nicolae Mihai) l-au avut în prim plan pe Denis Marian Banu (categoria 109 kg) - care a cucerit trei medalii: aur la "smuls", argint la total și bronz la "aruncat". La rândul lui, Sebastian Onțeluş (96 kg) a cucerit medalia de bronz la stilul "smuls" și s-a clasat de două ori pe locul 4. Alte clasări: Silviu Păduraru (trei locuri 4) și Andrei Iorga (locul 7) - fiind accidentat.

Și sportivii de la CS Școlar (antrenor Mariana Bălan Toma) au avut evoluții notabile. La categoria 76 kg, Valentina Condrea a cucerit medalia de argint la stilul smuls și doua medalii de bronz la "aruncat" și total. Alți trei sportivi s-au clasat astfel: Igor Pavalache (3 locuri 4), Andrei Curelaru (locul 9), Mădălin Ștreșna (locul 10).

La finalul acestei luni, 24-27 octombrie, sunt programate finalele Campionatelor Naționale de seniori, ce vor avea loc la Complexul Sportiv de la Bascov (Pitești).

Citit 490 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2023 10:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.