Volei. CSM Arcada, la turneul de pregătire de la Craiova

Volei. CSM Arcada, la turneul de pregătire de la Craiova
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Apropierea startului noului sezon competițional se face tot mai mult simțită. După cum am mai anunțat, Campionatul Diviziei A1 la volei masculin va avea startul peste o săptămână, pe 14 octombrie. În perspectiva acestui start, echipele din primul eșalon și-au planificat ultimele partide de verificare a potențialului în condiții de joc.

La Craiova se desfăşoară, în aceste zile, un astfel de turneu, la care este prezentă şi echipa campioană, CSM Arcada, alături de câștigătoarei Cupei, SCM "U" Craiova, vicecampioana Steaua și "U" Cluj.

Echipa noastră are programate jocuri cu primele două, meciuri care, cu siguranță, vor oferi staffului tehnic nivelul de pregătire. Primul meci s-a disputat joi seară, între Craiova și Arcada, o reeditare a Supercupei (în care echipa noastră s-a impus cu 3-0). Vineri seară, de la ora 18:30, elevii lui Sergiu Stancu își vor măsura forțele cu o altă pretendentă la fruntea clasamentului - Steaua București.

Gălățenii au plecat miercuri spre Craiova, cu toți cei 12 jucători din lot. Reamintim că alți trei jucători, toți transferați în această vară, se află în echipele naţionale ale țărilor lor, care participă la campania de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2024, din Franța.

Citit 579 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2023 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.