Pregătiri pentru Campionatul European

Pregătiri pentru Campionatul European
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

BOX. Pugilistul Iuli Irimescu, de la Box Club Bute Pechea, component al lotului național de seniori, s-a clasat pe locul secund la Campionatele  Balcanice de la Albena (Bulgaria), cedând la puncte în fața unui bulgar, campion european en-titre. Acum, Irimescu se află în turneu în Muntenegru, pregătindu-se pentru Campionatul European din noiembrie.

Altfel, Cristi Ciocan se pregătește acasă, în așteptarea unui nou meci la profesioniști, promotorul turc Erol Ceylan asigurându-l pe antrenorul Felix Păun că partida va avea loc până la sfârșitul anului.

BADMINTON. De vineri până duminică, la Bacău se vor disputa meciurile finalelor Campionatului Național de badminton. Se vor întrece juniori (Under 13) și tineret din întreaga țară. Galațiul va fi prezent cu un grup de juniori de la Clubul Siderurgiștilor, însoțiți de antrenorul Dorel Badiu.

ARBITRAJ. Doi arbitri și un observator din Galaţi vor fi prezenți sâmbătă la meciuri din Liga a III-a de fotbal. Întâlnirea Rapid Brodoc - Știința Miroslava va fi arbitrată de Ionuț Constantinescu, ajutat de arbitrul asistent Andrei Toma. La rândul lui, Daniel Burloiu are calitatea de observator la partida Agricola Borcea - Progresul Fundulea.

RUGBY. Întrecerile Campionatului Național de rugby în 7 continuă în acest weekend. La Alba Iulia se vor disputa partidele etapei a doua a competiției, în care gălățenii de la CS Municipal se află printre protagoniști. Jucătorii antrenați de Marius Secuianu și Eugen Popa sunt deținătorii unui titlu de campioni și ai unuia de vicecampioni.

HANDBAL. Naționala feminină de handbal a României a învins Bosnia-Herțegovina cu scorul de 49-17, în calificările pentru Euro 2024. Trei dintre goluri au fost marcate de gălățeanca Alexandra Dindiligan.

Citit 532 ori Ultima modificare Joi, 12 Octombrie 2023 13:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.