Sporting Liești joacă la Brăila

Sporting Liești joacă la Brăila
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FOTBAL. Meciul echipei Sporting Liești, din ultima etapă a turului Ligii a III-a de fotbal, se dispută vineri, în deplasare, la Dacia Unirea Brăila. Este un meci important pentru oaspeți, un succes putându-i propulsa către locurile de play-off. Arbitrează Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe). Unirea Braniștea va juca sâmbătă, la Viitorul Șuțești.

TENIS. Gălățeanca Patricia Țig a părăsit turneul de tenis Transylvania Open (WTA) în turul al doilea, învinsă de rusoaica Ekaterina Makarova, după o dispută echilibrată: 2-6, 6-2, 3-6, care a durat două ore și 35 de minute. Patricia Ţig, care a pierdut miercuri şi la dublu s-a ales cu un cec de 4.220 de dolari şi 30 de puncte WTA.

RUGBY. În luna noiembrie, la Praga, se va desfășura Campionatul European de rugby Under 20, cu participarea echipelor Olandei, Belgiei, Cehiei, Portugaliei, Poloniei, Elveției, selecționatei franceze AURA și României. Naționala țării noastre, antrenată de Nicolae Mocanu, va intra în cantonament peste zece zile, din lotul de 36 de jucători selecționați făcând parte și trei sportivi crescuți la CS Școlar Tecuci: Nicolae Ursu, Iulian Manole și Ștefan Buruiană.

Altfel, CSM Galați are etapă liberă în competițiile naționale, următoarea dispută fiind programată pe 28 octombrie, în ultimul turneu de rugby în 7.

Citit 533 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2023 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.