Prima victorie pentru CSM Galați
Foto: Aurelia Istrate

Prima victorie pentru CSM Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

A venit și primul succes al gălățenilor în Liga Națională, după partida cu Laguna București, de sâmbătă seară. La capătul unui duel în care CSM Galați a condus permanent, cu o ușoară revenire a oaspeților, trupa condusă de Florin Nini s-a impus cu 86-75 (20-13, 23-18, 17-24, 26-20).

Cel mai bun marcator al gălățenilor a fost Marlon Ruffin, cu 20 de puncte, dar adevăratul remarcat a fost juniorul Sebastian Boghean, care a jucat mai bine de 14 minute și a făcut-o ca un adevărat senior. În vârstă de doar 15 ani, gălățeanul a marcat 4 puncte și a avut și 4 recuperări importante. Ceilalți jucători care au intrat pe teren pentru CSM Galați: Andrei Calenic (14 puncte), Marius Ciotlăuș (13), Shakem Johnson (13), Jan Razdevsek (12), Guga Patashuri (7), Sebastian Ionescu (3), Cosmin Buboiu. Pe foaia de joc au mai fost Gheorghe Rebeja și Theodor Gherman.

Ca urmare a acestui succes, gălățenii se află pe locul 8 în Grupa A, la o singură victorie distanță de primele cinci poziții (clasarea pentru loc de play-off).

Pentru CSM Galați urmează un meci în deplasare la Corona Brașov, echipă nou-promovată care a impresionat de-a dreptul în acest început de sezon, cu trei victorii din cinci partide.

Citit 962 ori Ultima modificare Duminică, 22 Octombrie 2023 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.