Bute vine la Oţelul!

Bute vine la Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Campionul mondial la box profesionist va fi alături de liderul Ligii I de fotbal la partida cu CFR Cluj, de sâmbătă * „Mister KO” va da lovitura de începere a jocului din etapa a XIII-a a campionatului *

Surpriză pentru microbişti

Amatorii de sport vor avea cel puţin două motive să vină la stadion sâmbătă, 30 octombrie, indiferent că afară vor fi 2 grade Celsius sau că va turna cu găleata.

În primul rând, liderul Ligii I va juca pe teren propriu cu CFR Cluj, nimeni alta decât campioana „en-titre”, iar lovitura de începere va fi dată de însuşi Lucian Bute, campionul mondial la box profesionist, recent întors în ţară.

Prin urmare, se poate spune că pecheanul de 30 de ani se va transfera - preţ de câteva minute - la formaţia care s-a ales cu cele mai multe laude în ultimele săptămâni. El va fi însoţit la arena din Ţiglina III de primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, un soi de sponsor al sportivului, şi el gălăţean.

„Avem multe de învăţat de la el”

„Am dorit să-l felicităm şi noi pentru performanţele obţinute, iar o ocazie mai nimerită nu cred că exista. Dacă tot nu s-a televizat ultimul său meci şi, în condiţiile în care nu se poate organiza un meci de-al său în România, sâmbătă va avea ocazia de a fi aclamat la scenă deschisă de microbiştii gălăţeni”.

„Avem multe de învăţat de la un campion mondial”, a comentat directorul general al „oţelarilor”, Marius Stan. Pugilistul care activează la Clubul canadian Interbox va primi o plachetă cu logoul „De la Oţelul pentru Pumni de Oţel” şi un buchet de flori.

Interesant este faptul că Lucian a mai fost prezent la o partidă a Oţelului, acum şapte ani, când gruparea locală întâlnea pe Dinamo Bucureşti.

„Îi urmăresc mereu din Canada”

Bute s-a arătat încântat de iniţiativa clubului de fotbal care conduce Liga I şi a spus că, de la distanţă, urmăreşte evoluţia grupării pregătite de Dorinel Munteanu.

„Felicit jucătorii echipei Oţelul şi pe Dorinel, care e antrenorul principal. Au făcut un lucru extraordinar. Cred că ar trebui să se pozeze tot timpul cu clasamentul. Am văzut că au bătut şi pe Steaua, şi pe Dinamo, că au câştigat şi cu Bistriţa”.

„Urmăresc rezultatele lor tot timpul. Am programele româneşti acolo, urmăresc presa şi am idee cam ce se întâmplă. Ar fi o sărbătoare dacă Oţelul ar lua titlul în România. Ar trebui ca ziua respectivă să fie zi naţională în Galaţi”, a declarat jupânul de la categoria supermijlocie în versiunea IBF.

Foto: Prosport

Citit 1344 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.