Dorinel Munteanu, dorit de mai multe echipe

Dorinel Munteanu, dorit de mai multe echipe
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Rezultatele foarte bune obținute de Dorinel Munteanu în ultimii doi ani și jumătate la Galați, alături de Oțelul, îl face pe managerul tehnic al roș-alb-albaștrilor să fie unul dintre cei mai curtați antrenori din Superligă. Astfel, tot mai multe zvonuri în jurul unei eventuale plecări a lui Munteanu au apărut în ultima vreme, în presa centrală, numele său fiind speculat pe la mai multe echipe.

Cel mai clar l-a dorit FCU 1948 Craiova, prin patronul Adrian Mititelu, care anunțase că-și dorește un antrenor care a mai câștigat campionatul în România. Ulterior au apărut alte două variante, la Sepsi și la Dinamo, două echipe aproape de a face schimbarea antrenorilor. Mai mult, numele său a fost propus în spațiu public și ca antrenor la FCSB, de către Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPFotbal.

"Sunt la Galați, îmi fac treaba la Oțelul. Chiar îmi doresc să-mi duc mandatul la bun sfârșit. Am început un proiect pe trei ani aici, unde mi-am îndeplinit până acum toate obiectivele. Am prelungit pe încă un an, iar momentan mă gândesc numai la ce am de făcut la Oțelul", a spus Dorinel Munteanu, legat de speculațiile apărute.

Singura ofertă cu adevărat tentantă pentru fostul component al Generației de Aur ar fi din partea echipei naționale de fotbal a României, care ar deveni foarte probabilă în cazul în care ”tricolorii” ratează calificarea la Euro 2024.

Citit 5637 ori Ultima modificare Luni, 06 Noiembrie 2023 14:06

3 comentarii

  • postat de comunismul
    Marți, 07 Noiembrie 2023 17:51
    5.13.136.***
    degeaba ramane! la pomul sarac nici boii nu trag macar!
    18
    2
  • postat de hai otelul
    Marți, 07 Noiembrie 2023 14:18
    89.39.81.***
    asc otelul te-a facut mare. ramii aici. daca vrei......
    4
    18
  • postat de hai otelul
    Marți, 07 Noiembrie 2023 11:40
    46.97.168.***
    E bun pentru otelul pentru ca el centrează, el da cu capu, el apară.... Cu jucători fitosi, cu patroni ce fac ce vor, cu federali ce se baga, nu-i mai merge stilul de joc impus și adoptat acum de jucători care nu comentează iar conducere peste el nu e decit prietenul Cristi.... Asa ca stai la OTELUL
    2
    43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.