Derbi Galați - Iași, la handbal feminin

Derbi Galați - Iași, la handbal feminin
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. Fetele de la CSM Galați susțin duminică un meci foarte important în campionatul Diviziei A de handbal. Întâlnirea va fi găzduită de Sala "Siderurgistul", la ora 12,00, iar partenera gălăţencelor va fi echipa CSM Iași.

FOTBAL. Echipa de fotbal feminin SC Oțelul va juca sâmbătă, în deplasare, cu Liceeni Topolog, de la ora 11:00, în etapa a opta a celui de-al doilea eșalon. Duminică, junioarele aceluiași club vor primi replica celor de la Poli Iași (Stadionul "Siderurgistul", ora 13:00).

ARBITRAJE. La meciurile din weekend, din Liga a III-a de fotbal, vor oficia și câțiva arbitri gălățeni. La Sepsi II Sf. Gheorghe - Cetatea Râșnov va fi brigadă completă gălățeană, cu Alexandru Marin la centru, ajutat de Florin Iftode și Daniel Gâță, iar la derbiul băcăuan CSM - FC va fluiera Alexandru Burloiu. Un arbitru asistent, Daniel Vlase, va ajunge tocmai la Câmpulung Muscel, unde vor juca localnicii de la Muscelul cu Viitorul Curița.

PATINAJ. "Pe  lângă antrenamentele zilnice de la patinoar, umblăm după bani, pentru a putea merge în Germania, la "Cupa României". La Inzell vor concura Daniela Istrate și Filip Woicik, acesta aflându-se deja în Germania. Până atunci, participă zilnic la câte două antrenamente și alți patinatori de viteză de la Dunărea Galați". Sunt spusele tehnicianului gălățean Dorin Radu, care a mai declarat că la pregătiri mai participă Andra Barbu, Daniel Bîgu, Aris Mihai Mușat, Eleonora Arsene și Sofia Talantzi.

Citit 861 ori Ultima modificare Vineri, 10 Noiembrie 2023 14:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.