Clubul Meikyo Galați, bilanț excelent la "Europene"

Clubul Meikyo Galați, bilanț excelent la "Europene"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Zilele trecute au avut loc întrecerile Campionatului European de karate tradițional. Această a 35-a ediție a fost găzduită de orașul Vila do Conde, din Portugalia, și a reunit la start aproape 500 de sportivi de la categoriile cadeți, juniori, tineret și seniori. În aceeași perioadă, de cinci zile, au fost programate şi întrecerile CE pentru copii.

Galațiul a fost prezent cu șapte sportivi de la Clubul Meikyo, care au concurat la cadeți și juniori. Și au făcut-o foarte bine, de vreme ce s-au întors acasă cu 8 medalii: 7 de aur, pentru 7 campioni, una de argint (vicecampion), plus două locuri 4 și un loc 5.

Prestația sportivilor, conduși de antrenoarea Dana Stamate Farkaș, a fost la înălțime, iar performerii au fost de la categoria juniori. Răzvan Postelnicu - locul 1 la fuku-go și kata echipe masculin și locul 2 la kata individual; Ioana Zăvoiu - aur în proba de kata echipe feminin și locul 4 la kata. Medaliile au venit și în continuare, prin George Buruiană - locul 1 la kata echipe și locul 4 la kata individual; Andrei Cucu, Alexandra Tomiță și Ioana Zaharia - locul 1 la kata echipe masculin și feminin. La cadeți, Andreea Suditu a încheiat pe locul 5 proba de fuku-go.

Prin aceste performanțe, CS Meikyo Galați încheie încă un an competițional cu un bilanț foarte bun în competiții, atât interne, cât și internaționale.

Citit 1086 ori Ultima modificare Luni, 13 Noiembrie 2023 14:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.