Lieștiul țintește un rezultat favorabil la Rm. Sărat

Lieștiul țintește un rezultat favorabil la Rm. Sărat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Etapa a patra a returului Ligii a III-a debutează cu o zi mai devreme pentru Sporting Liești. Elevii lui Cătălin Savu vor juca vineri, restul partidelor din etapă fiind programate sâmbătă. Schimbarea este determinată de faptul că gazdele de la CSM Rm. Sărat își dispută meciurile de acasă vinerea. Așadar, CSM Rm. Sărat - Sporting Liești se joacă vineri, de la ora 14.00.

Se anunță un meci interesant, cu două formații aflate într-o bună formă sportivă, chiar într-o perioadă ascendentă. Multă vreme, echipa gazdă s-a aflat în subsolul clasamentului, dar ultimele trei partide le-a încheiat numai cu victorii și a urcat pe locul cinci, cu 16 puncte. De partea cealaltă, lieștenii vin după cinci partide fără înfrângere: patru victorii și un egal - rezultate care i-au propulsat pe locul al treilea, cu 23 de puncte. Această ascensiune îi conferă un moral bun echipei oaspete, iar dorința antrenorului este: "Să plecăm neînvinși!".

Lotul este complet din punct de vedere medical, doar Iordache este suspendat, așa că sunt toate premisele pentru un rezultat favorabil. Întâlnirea va fi condusă de arbitrul Eduard Ioniță (Tulcea).

Doi gălățeni la lotul de U20

Altfel, pentru meciul de vineri România U20 - Germania U20, la lotul reprezentativ au fost convocați și doi jucători ai Oțelului, Ștefan Bodișteanu și Răzvan Tănasă. Acesta din urmă este pentru prima oară convocat, în vreme ce Bodișteanu a fost titular și în precedentele trei jocuri.

Citit 885 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2023 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.