Victorie categorică a fetelor de la Oțelul, la finalul turului

Victorie categorică a fetelor de la Oțelul, la finalul turului
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Runda a noua, ultima a turului de campionat, a adus echipei gălățene de fotbal feminin SC Oțelul o victorie categorică, 9-0 (5-0), cu Poli Iași. Deși din primul "unsprezece" a lipsit una dintre jucătoarele de bază, portarul Georgiana Bobocea (suspendată), fetele Galațiului au depășit toate așteptările. Cu 5-0 la pauză și nouă goluri avantaj la finalul partidei (condusă de arbitrul Diana Ungureanu - Buzău), elevele lui Gabriel Călinescu au reușit cel mai mare scor al campionatului. Echipă recent venită în sistemul competițional, formația oaspete n-a rezistat în fața ofensivei gălățene. Iar după primele goluri încasate, rezistența ieșencelor a fost și mai scăzută. În Seria I (liga secundă), cu zece echipe, oaspetele ocupau locul 7 înaintea acestui joc.

Pentru fetele noastre este un succes de referință la încheierea turului de campionat, cu care se vor raporta până la returul ce va porni în martie.

Marcatoarele celor nouă goluri au fost: Ioana Petcu 3, Georgiana Munteanu 3, Alexia Dică, Alina Cimpoieș şi Diandra Sandu.

În încheiere, iată și unsprezecele de start: Issabelle Bendescu - Daniela Dumitru, Alina Cimpoieș, Lavinia Bot, Andreea Surcică, Beatrice Ghibrigiu, Alexia Dică, Adelina Crăciun, Diana Drosu, Georgiana Munteanu, Ioana Petcu. Au mai intrat: Denisa Pecheanu, Gabriela Stoica, Denisa Stoica și surorile gemene Alexia și Diandra Sandu.

Citit 1241 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2023 11:24

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Duminică, 26 Noiembrie 2023 16:49
    5.13.202.***
    bine ca au si echipa de fete! era normal! pacat ca la noi nu prea se vrea asta! dar in alte campionate! treaba sta cu totul altfel!
    0
    0
  • postat de hai otelul
    Marți, 21 Noiembrie 2023 13:56
    89.39.81.***
    ce bine la mai sade in frumosul tricou OTELUL.
    0
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.