Ariana, remarcată la Bacău

Ariana, remarcată la Bacău
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

NATAȚIE. Înotătoarea Ariana Marina Pricope (CSM Galați) a avut rezultate bune la Campionatul Național de natație de la Bacău. Ariana (10 ani), pregătită de Mihaela Hodină și Mihaela Bîrligea a stabilit recorduri personale în toate probele la care a participat: 50 m fluture, 50 m bras, 50 m spate și 200 m liber.

ARBITRAJ. La trei dintre meciurile din weekend din Liga a III-a de fotbal au oficiat arbitri asistenți gălățeni: Răzvan Bedreagă la Cetate Râșnov - Muscelul Câmpulung, Andrei Toma la Recolta Gh. Doja - Progresul Fundulea și Florin Iftodi la Viitorul Curița - Tâmpa Brașov.

RUGBY. În etapa a 9-a a Ligii Naționale, CSM Galați a primit replica unei echipe valoroase a rugbiului nostru - CSU Cluj. Scorul a fost 31-10 (12-3) pentru oaspeți, punctele gălățenilor fiind înscrise de Dorogan (încercare) și Vicol, transformare și lovitură de pedeapsă.

ȘAH. Ediția a II-a a concursului de șah blitz din Cupa IASH a fost câștigată de basarabeanul Iulian Baltag, cu 8 puncte din tot atâtea partide. Locul al doilea i-a revenit lui Iulian Cristi Coca (Smart Galați), cu 7,5 puncte. Alt remarcat dintre cei 77 de participanți este gălățeanul Marius Manolache, acesta reprezentând Clubul Studențesc Medicina Timișoara, cu 6 victorii și o remiză.

Citit 388 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 13:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro