Ariana, remarcată la Bacău

Ariana, remarcată la Bacău
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

NATAȚIE. Înotătoarea Ariana Marina Pricope (CSM Galați) a avut rezultate bune la Campionatul Național de natație de la Bacău. Ariana (10 ani), pregătită de Mihaela Hodină și Mihaela Bîrligea a stabilit recorduri personale în toate probele la care a participat: 50 m fluture, 50 m bras, 50 m spate și 200 m liber.

ARBITRAJ. La trei dintre meciurile din weekend din Liga a III-a de fotbal au oficiat arbitri asistenți gălățeni: Răzvan Bedreagă la Cetate Râșnov - Muscelul Câmpulung, Andrei Toma la Recolta Gh. Doja - Progresul Fundulea și Florin Iftodi la Viitorul Curița - Tâmpa Brașov.

RUGBY. În etapa a 9-a a Ligii Naționale, CSM Galați a primit replica unei echipe valoroase a rugbiului nostru - CSU Cluj. Scorul a fost 31-10 (12-3) pentru oaspeți, punctele gălățenilor fiind înscrise de Dorogan (încercare) și Vicol, transformare și lovitură de pedeapsă.

ȘAH. Ediția a II-a a concursului de șah blitz din Cupa IASH a fost câștigată de basarabeanul Iulian Baltag, cu 8 puncte din tot atâtea partide. Locul al doilea i-a revenit lui Iulian Cristi Coca (Smart Galați), cu 7,5 puncte. Alt remarcat dintre cei 77 de participanți este gălățeanul Marius Manolache, acesta reprezentând Clubul Studențesc Medicina Timișoara, cu 6 victorii și o remiză.

Citit 537 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 13:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.