Meci spectaculos la Mangalia

Meci spectaculos la Mangalia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

RUGBY. Echipa gălățeană CS Municipal a susținut ultimul meci din acest sezon, în Liga Națională de rugby. Partida a avut loc pe Litoral, la Mangalia, și a opus echipele CSM Constanța și CSM Galați. O dispută spectaculoasă, cu zece încercări, încheiată cu succesul constănțenilor, la scorul de 48-29. Gălățenii au punctat prin Dănăilă - două încercări, Copâtov - o încercare, Partenie - o transformare și Onofrei - 4 lovituri de pedeapsă.

FOTBAL. Echipele de junioare ale SC Oțelul, participante în competițiile feminine, au încheiat actualul sezon după evoluții reușite. La Under 15 au ocupat locul al treilea în Seria a 6-a, cu 12 puncte (golaveraj 14-12), rezultate din 4 victorii. Prestații bune au avut și junioarele Under 11 și Under 13, care au jucat sub formă de turnee, fără să se țină cont de scoruri și clasamente. Cele trei formații sunt pregătite de Gabriel Călinescu și Gheorghe Cucu, ca și echipa de senioare, participantă în eșalonul al doilea, care a încheiat sezonul pe locurile 3-4, la trei puncte de liderul Seriei I. Despre bilanțul senioarelor vom reveni cu amănunte.

TENIS. Începând din 27 decembrie, în Capitală se va desfășura un turneu internațional de tenis. Între participanți se vor afla și câțiva jucători gălățeni, de la Clubul Dacia, între care Amalia Lungu, Carolina Ciobotaru și Mihai Mironescu.

Citit 476 ori Ultima modificare Luni, 11 Decembrie 2023 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.