CSM Arcada, la ultimele meciuri din 2023

CSM Arcada, la ultimele meciuri din 2023
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Programul încărcat din acest an pentru CSM Arcada s-a încheiat în apropierea Crăciunului, cu o victorie în competiția internă. Mai întâi, însă, a fost meciul al patrulea (primul din retur) în Champions League, deplasarea la echipa belgiană Maaseik. Partida a fost pierdută de gălățeni, scor 1-3. Chiar dacă rezultatul n-a fost favorabil echipei noastre, disputa a fost la limită, extrem de strânsă: 23-25, de două ori. Tot 25-23 a fost și în actul în care s-au impus gălățenii. Au fost și multe momente favorabile, ca în setul al treilea, când gălățenii s-au aflat în avantaj: 23-21, dar au cedat în cele din urmă.

Acest joc a fost abordat cu: Javad, Lopez, Woch, Gergye, Butnaru, Hamacher - Toman (libero). Au mai intrat: Nikula, Lescov, Talpă și Cristudor.

La o singură zi distanță, sâmbătă, a fost meciul de la Baia Mare, cu Știința Explorări, în campionat. S-a impus echipa lui Sergiu Stancu, cu 3-1 (25-22, 25-16, 19-25, 25-20), în fața unei grupări incomode a Diviziei A1, în special pe propriul teren. La învingători au evoluat: Javad, Lopez, Butnaru, Woch, Bala, Hamacher – Toman, dar și Lescov, Nikula, Mihălescu, Aldea, Talpă, veniți de pe bancă. Astfel, în cele două deplasări a fost rulat întregul lot de 14 jucători.

După o scurtă pauză ocazionată de sărbătorile de iarnă, pe 5 ianuarie, echipa gălățeană revine la meciurile oficiale. Atunci are de jucat în deplasare, la CSM Constanța, după care vine un nou duel în Champions League, cu Lube Civitanova (9 ianuarie).

Citit 562 ori Ultima modificare Marți, 26 Decembrie 2023 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.