Start în cantonamentul de la Vatra Dornei pentru Oțelul

Start în cantonamentul de la Vatra Dornei pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul a plecat de joi într-un stagiu de pregătire centralizată, în cadrul căruia va efectua o perioadă de acumulări până pe 13 ianuarie

Oțelul a avut adevărata reunire de lot miercuri seară, în nocturnă, la baza proprie, unde mai bine de 100 de fani au luat parte la reîntâlnirea cu favoriții. Joi dimineață, la ora 8:00, s-a pornit la drum către Vatra Dornei, locul preferat de antrenorul Dorinel Munteanu pentru a-și pregăti corespunzător echipa din punct de vedere fizic. Din lotul deplasat lipsesc Ionuț Neagu și Relu Stoian, ambii accidentați, dar și alți câțiva jucători care au făcut parte din angrenajul echipei în turul de campionat. Singura noutate este reprezentată de Ștefan Farcaș, fundaș dreapta revenit după împrumutul la Unirea Braniștea, pentru care a jucat în prima parte a sezonului.

Se conturează primele despărțiri

Dorinel Munteanu nu se bazează pe cinci jucători pentru cantonamentul de la Vatra Dornei şi pesemne că aceștia vor fi puși pe liber în perioada următoare. Este vorba despre Ariel Lopez, Pablo Gaitan, Rosario Latouchent, Ilia Dimitrov și Dan Panait. Dacă ultimii doi nu reprezintă o mare surpriză, întrucât au evoluat mai puțin, marele șoc este legat de Lopez și Gaitan, jucători care au arătat că au calitate pentru nivelul primei ligi.

Iată lotul complet deplasat la Vatra Dornei: Cosmin Dur-Bozoancă, Gabriel Ursu (portari); Mihai Adăscăliței, Andrei Rus, Costin Ghiocel, Joao Serao, Francois Yabre, Milen Jelev, Miguel Silva, Jonathan Cisse, Dragan, Lovrici, Iustin Neacșu, Ștefan Farcaș (fundași); Denis Bordun, Juri Cisotti, Frederic Maciel, Vasile Jardan, Samuel Teles, Diego Zivulici (mijlocași); George Cîrjan, Kehinde Fatai, Ștefan Bodișteanu, Alexandru Pop, Răzvan Tănasă (atacanți).

De asemenea, în stare de incertitudine, referitor la situația lor pentru a continua la gruparea roș-alb-albastră, sunt Rus și Ghiocel. Primul a comis-o la ultimul meci de campionat și Dorinel Munteanu încă are dubii în privința lui, iar Ghiocel are oferte de la echipe din Liga a II-a și ar putea pleca, dacă sunt îndeplinite toate condițiile.

Referitor la noutățile de transferuri, se pare că Oțelul se află în negocieri avansate pentru doi jucători străini (un mijlocaș și un atacant) ce ar putea să se alăture lotului la Vatra Dornei sau să facă joncțiunea cu echipa în momentul revenirii la Galați.

Pop și-a prelungit contractul

O veste bună este că atacantul Alexandru Pop și-a prelungit contractul cu Oțelul, acesta fiind golgheterul la zi al echipei. Mai mult, Pop este unul dintre cei mai buni marcatori din Superligă, având 9 reușite, cu una sub Darius Olaru - golgheterul la zi din campionat. Pop avea contract până pe 30 iunie 2024, dar şi-a prelungit acordul cu Oțelul cu încă un an, astfel că rămâne o piesă de bază a echipei până cel puţin în vara lui 2025.

Citit 3993 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Ianuarie 2024 13:19

8 comentarii

  • postat de comunismul
    Luni, 08 Ianuarie 2024 20:01
    5.13.150.***
    eu l-as vrea pe casap la otelul galati! sincer! tot a ramas liber! dar nu cred ca vrea dorinel munteanu! nu are el bani de asemenea jucatori!
    0
    0
  • postat de comunismul
    Duminică, 07 Ianuarie 2024 20:07
    5.13.150.***
    cum asa pleaca dimitrov! dar nu pleaca si zhelev! nasol! de parca zhelev ala a facut ceva! yabre ala la fel! neagu de exemplu daca era baiat destept se retragea asa cum a facut-o si sarghi doar! dar nu el vrea sa ramana sa ajute echipa! na doar joaca in liga 1! zivulic jardan carjan fatai altii!
    0
    0
  • postat de Gogu
    Vineri, 05 Ianuarie 2024 07:28
    82.79.117.***
    Altfel se joaca fotbal la Vatra Dornei... sport de performanta pe care teren??? Pe zapada? Alearga in ghete de fotbal sau adidasi prin zapada? Galatiul miroase a oaie, a saracie... Penibil!
    30
    24
  • postat de Baba
    Vineri, 05 Ianuarie 2024 05:02
    5.13.217.***
    Dolarel și doamna palmares duc clubul încet și sigur către faliment. Așa pare din exterior. Așteptăm un comunicat din partea noilor conducători despre starea financiară, ca despre atacurile la membrii socios suntem plictisiți.
    31
    28
  • postat de Pariați pe Voluntari pana nu scade cota.
    Vineri, 05 Ianuarie 2024 00:29
    86.124.202.***
    Nu mai demisionează Dolarel? :-))
    Parca ne ameninta cu plecarea. Am bocit tot Crăciunul.
    Nu mai renunța la 10 jucători? :-))
    Îl da afara pe Lopez - un jucator bun si îl păstrează pe Cisse, cel care a contribuit decisiv la câteva înfrângeri.
    Din afara pare haos, insa probabil este un haos contro
    25
    32
  • postat de Roman
    Joi, 04 Ianuarie 2024 21:41
    46.97.176.***
    Lopez ? Mda nu ne băgăm dacă spune antrenorul .Pare un tip corect ca și fotbalist . Poate știe antrenorul ce nu știm noi.Oricum este peste Zivulici...noroc de Dorinel ca la pus la munca vorba fotbaliștilor băiatul asta era "puscarie" când a ajuns la Galați...numai fotbalist nu era.
    23
    26
  • postat de costelzn
    Joi, 04 Ianuarie 2024 19:27
    5.13.221.***
    Lopez ?Nu as vrea sa l elimine,,Doar sa aduca altul mai bun ceea ce e greu...se integrase .Dorinel decide
    22
    23
  • postat de asta e
    Joi, 04 Ianuarie 2024 19:11
    128.127.117.***
    pacat de lopez. a inceput bine dar s-a intimplat ceva, poate relatia cu antrenorul. a jucat nervos si a luat cartoane. fostul capital de la bz pare un jucator bun. rus e copil si joaca pe un post greu unde orice greseala se vede. totusi e ambitios...ce vin,cine stie? d.m a adus si chiftele....
    23
    25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.