Jocuri de păcănele de la NetEnt care sunt la modă în 2024

Jocuri de păcănele de la NetEnt care sunt la modă în 2024
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Păcănelele online au devenit o parte foarte importantă a industriei de iGaming, datorită preocupării dezvoltatorilor de a îmbunătăți constant experiența de joc. Unul dintre cei mai importanți provideri este NetEnt, companie prezentă pe piața românească prin sute de jocuri.

Dacă ar fi să facem un top al sloturilor NetEnt la început de 2024, din oferta unui cazino online cu aproape 3000 de păcănele le-am alege pe următoarele:

NARCOS

Serialul „Narcos” a făcut audiență foarte bună, deci era oarecum normal ca jocul pe care l-a inspirat să fie sus în topul popularității. Pe grilă apar personaje din producția cinematografică, în frunte cu Pablo Escobar și agenții antidrog care încearcă să îl captureze. Insigna DEA este Walking Wild, care translatează ecranul cu o poziție spre stânga cât timp ajută la formarea unei combinații câștigătoare.

Acest slot are două jocuri speciale: dacă obții trei pictograme cu Escobar după gratii, ai trei extra rotiri. Contoarul se resetează la trei când pe grilă se oprește o altă pictogramă cu Escobar sau o valiză. Dacă obții trei simboluri mașină care explodează, intri într-o serie de rotiri extra.

MOTORHEAD

Motorhead” beneficiază de un motor grafic 3D, astfel că animațiile sunt de nivel înalt, fiind completate de fondul sonor inspirat din hit-urile formației rock cu același nume. Cele cinci role au dimensiuni diferite. Primele două au trei rânduri, următoarele două au patru rânduri, iar ultima are cinci.

Aleatoriu, una sau mai multe coloane devin Mystery. Altfel spus, toate simbolurile sunt la fel, dar afli în ce se transformă numai după rotirea se termină. Trei simboluri Scatter inițiază o serie de rotiri extra în timpul cărora rolele Mystery se pot transforma și în role Wild. Dintre membrii formației, pe grilă apare Lemmy Killmister.

HELL’S KITCHEN

Celebrul bucătar Gordon Ramsay realizează un show culinar care i-a inspirat pe cei de la NetEnt să creeze jocul „Hell’s Kitchen”. Dacă te crezi în stare să faci față presiunii puse de Ramsay, treci peste imaginea de început care îl prezintă pe bucătar în flăcări, setezi miza și apeși pe rotire.

O atenționare: dacă ești pofticios, bunătățile care apar pe role te vor face să dai fuga la frigider. Mușchiulețul de vită în aluat, hamburgerul suculent, negresa cu topping de înghețară și caramel și paharul de cocktail sunt printre cele mai valoroase simboluri. Pictograma cu numele jocului este Wild, iar capul în flăcări al lui Ramsay declanșează jocul special atunci când apare în minim trei exemplare pe ecran.

JACK HAMMER 2

„Jack Hammer 2 - Fishy Business” a fost lansat la numai doi ani după jocul inițial și este o continuare a poveștii cu simboluri inspirate din benzile desenate. Acțiunea se petrece pe apă, dar și pe uscat.

Dintre funcțiile jocului sunt de menționat Sticky Win (simbolurile care formează o combinație câștigătoare rămân pe ecran și pentru rotirea următoare, astfel că li se pot adăuga altele de același fel), Random Wild (aleatoriu, pe grilă sunt plasate simboluri Wild) și rotiri extra (declanșate de minim 5 țipari electrici).

În timpul secvenței de rotiri extra, trebuie să salvezi cântăreața răpită de crabul mafiot, care este gata să o scufunde într-un butoi cu țipari electrici. Te ajută Wild-urile, care apar garantat pe ecran la fiecare rundă.

MIRROR MIRROR

„Oglindă oglinjoară, cine este cea mai frumoasă femeie din țară?”, este una dintre cele mai cunoscute replici din basme. Povestea este transpusă în slotul „Mirror Mirror”, care prezintă un decor feeric, cu licurici de luminează pădurea. Prințesa este în stânga ecranului, dar și pe role. Tot acolo se poate opri și vrăjitoarea cea rea.

Aleatoriu, în centrul grilei apare oglinda în care se pot oglindi prințesa sau vrăjitoarea, iar o mare parte dintre simboluri se transformă în personajul oglindit. O altă funcție specială este activată de cutiile aurite, care pot ascunde cristale ce trebuie minate, rotiri extra sau monede cash.

(P)

 

 

Citit 508 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2024 09:44