Cudalbi și Ivești, primele câștigătoare în "Cupa de Iarnă"

Cudalbi și Ivești, primele câștigătoare în "Cupa de Iarnă"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Au debutat meciurile celei de-a 11-a ediții a competiției de fotbal în sală "Cupa de Iarnă", organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Galați. În weekendul trecut, s-au disputat partidele a două din cele patru zone, într-un turneu la care participă în acest an 20 de echipe.

La turneul  de la Cudalbi, victorioasă a încheiat echipa gazdă - Voința, care este și liderul la zi al Ligii a IV-a. Cudălbenii au acumulat nouă puncte în grupă, astfel: 9-4 cu Ghidigeni, 9-4 cu Pechea și 5-2 cu Valea Mărului. Locurile 2-4 au fost ocupate de: Ghidigeni 6 p, Pechea 3 p, Valea Mărului 0 puncte. Au fost și două evidențieri individuale: Costel Șerbu (Ghidigeni) - cel mai bun portar, și George Stoian (Cudalbi) - golgheterul zonei, cu șapte reușite.

Cea de-a doua zonă, disputată la Matca, a fost câștigată de Gloria Ivești, cu șapte puncte. Iată rezultatele învingătorilor: 6-1 cu Umbrărești, 6-1 cu Matca și 3-3 cu Drăgănești. Locurile 2-4: Umbrărești 6 p, Matca 3 p, Drăgănești 1 punct. Surprinzător rezultatul Matca - Umbrărești 1-2. De notat că Gloria Ivești a marcat a șaptea prezență consecutivă în această competiție. Iulian Costea (Ivești) a fost golgheterul grupei, cu șapte reuşite, iar cel mai bun portar - Matei Arhire (Umbrărești).

Echipele clasate pe primele două locuri au fost recompensate cu cupe, iar toate participantele au primit mingi și diplome.

Sâmbătă și duminică, 27-28 ianuarie, sunt programate meciurile celorlalte două zone, la Schela, respectiv, Șendreni. În cele două zone se vor întrece 12 echipe, câte șase în fiecare turneu.

Citit 949 ori Ultima modificare Marți, 23 Ianuarie 2024 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.