Micii fotbalişti de la Atletico Galați, pe podium la "Lions Winter Cup 2024"

Micii fotbalişti de la Atletico Galați, pe podium la "Lions Winter Cup 2024"
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În perioada 19-21 ianuarie, Bucureștiul a găzduit prima ediție a turneului de fotbal "Lions Winter Cup 2024", rezervat micilor fotbaliști. Competiția s-a bucurat de o prezență numeroasă, la start aliniindu-se echipe din București, Ploiești, Chișinău, Iași și Galați. Orașul nostru a fost reprezentat de sportivi din "grupa 2015" de la Clubul Atletico Galați.

Pe parcursul celor două zile de competiție, micuții fotbaliști gălățeni au dat dovadă de multă dăruire și ambiție, având parte de meciuri intense, în compania unor adversari puternici. Sub îndrumarea celor trei antrenori - Alin Claudiu Crăciun, Alexandru Chiricuță și Emil Laurențiu Trandafir, Atletico Galați a reușit o performanță notabilă, încheind cele două zile de competiție cu opt victorii și doar două înfrângeri. Dincolo de succese, cel mai important a fost spiritul de echipă, un element care la micii fotbaliști gălățeni se vede tot mai pregnant.

Lotul celor de la Atletico a avut următoarea componență: Todașcă Dominic Andrei, Mațoian David, Isvoranu Eduard, Mihai Alexandru Ștefan, Trandafir Ștefan Alexandru, Toniță Eduard Constantin, Craev Ayan David și Cazanoschi Luca Cristian.

La finalul turneului, echipa Atletico Galați a urcat pe podium, clasându-se pe locul 3 - la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 2  - Lions Club București (departajarea făcând-o rezultatul meciului direct), competiția fiind câștigată de echipa Progresul Spartac București.

A fost o experienţă intensă, din care sportivii au avut de învăţat că nu trebuie să renunţe niciodată, fiecare duel reprezentând o şansă de a câştiga.

Citit 1568 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 09:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.