Ezequiel Garay: Meciul cu Oţelul va fi dificil

Ezequiel Garay: Meciul cu Oţelul va fi dificil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbalistul echipei Benfica Lisabona, Ezequiel Garay, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Oţelul Galaţi, din grupa C a Ligii Campionilor, va fi dificil, dar el şi coechipierii săi sunt pregătiţi şi încrezători că vor câştiga.

"Ştim că toate jocurile sunt dificile. Va fi o partidă complicată, dar suntem pregătiţi şi avem încredere în noi. Trebuie să câştigăm toate meciurile. Toate echipele vor să demonstreze mai ales pe teren propriu că sunt puternice, astfel că meciul de mâine e foarte dificil. Gazonul este bun. Cred că va fi un joc frumos, avem dorinţa de a învinge. Sunt sigur că vom obţine un rezultat bun. Este fundamental pentru noi să câştigăm meciul cu Oţelul. Avem o echipă bună şi am venit să plecăm de aici victorioşi", a spus Garay.

Ezequiel Garay consideră că toate cele patru echipe din grupa C, Benfica, Manchester United, FC Basel şi Oţelul, au şanse să se califice mai departe: "Toate patru suntem favorite şi avem posibilitatea de a ne califica".

Benfica Lisabona şi Oţelul Galaţi se întâlnesc, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în grupa C a Ligii Campionilor.

Citit 836 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.