CSM Arcada joacă în fieful lui Dinamo

CSM Arcada joacă în fieful lui Dinamo
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. Un meci cu maximă încărcătură emoțională va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, în Capitală. O partidă de cea mai mare importanță pentru configurația la vârf a clasamentului, pentru ambele combatante. Dinamo este pe locul 4, cu 29 puncte, iar gălățenii se află pe locul al doilea, cu 32 puncte (ambele au câte un meci mai puțin disputat). Două echipe valoroase, conduse de doi antrenori experimentați, cu multe performanțe la activ: Stelian Moculescu, respectiv, Sergiu Stancu. După înfrângerea de miercuri, gălățenii au avut puțin timp pentru analiza meciului și pentru refacere. Vineri dimineață a avut loc un antrenament, după care a urmat deplasarea către Capitală, pentru ca sâmbătă să se joace partida Dinamo - CSM Arcada, de la ora 18.00. Arbitrează internaționalul orădean Paul Szabo, secondat de Cristian Cristea (București).

BASCHET. În weekend se dispută meciurile din faza a doua a Ligii Naționale de baschet masculin, iar CSM Galați evoluează în Grupa locurilor 11-18 în disputa cu SCMU Craiova. Partida va avea loc sâmbătă, la Sala Sporturilor "Dunărea", de la ora 18,30, iar în pauză va avea loc un nou concurs de aruncări pentru spectatori.

FUTSAL. United a câștigat o nouă partidă în Liga I, în deplasare la Luceafărul Buzău, scor 7-1, prin golurile semnate de Cojocaru (2), Dudău (2), Boșneagă, Crăciun și Deiby. Formația gălățeană se menține în fruntea clasamentului, dar se poate mândri și cu convocarea a patru jucători la echipa națională a României. Aceștia sunt: Petrișor Toniță, Vlăduț Dudău, Daniel Araujo și Andrei Crăciun.

Citit 687 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Ianuarie 2024 07:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.