Unirea Braniștea, primul "amical" din intersezon

Unirea Braniștea, primul "amical" din intersezon
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

FOTBAL. Echipa Unirea Braniștea a susținut, sâmbătă, primul meci de verificare din actuala campanie a pregătirilor, împotriva formaţiei Siretul Cosmești, pe care a învins-o cu 7-0. Marcatori au fost: Murgoci, Papa (doi juniori transferați de la Ianca), Șoptică, Neagu și Răducanu (3 goluri). Stafful tehnic a folosit 21 de jucători - în două echipe, câte una pe reprize. Următoarele "amicale" ale echipelor gălăţene din Liga a III-a, în weekend: Braniștea - Viitorul Cireșu, Sporting Liești - Victoria Traian (ambele adversare din județul Brăila).

BOX. Fostul campion european la box profesionist WBO, categoria grea, Cristian Ciocan, a dat sportul pe politică. "Hammer", cum a fost poreclit în perioada sa de glorie, s-a înscris în PNL Galați. El activează în organizația de la Pechea și, cel mai probabil, va candida pentru funcția de primar al comunei, la alegerile de anul acesta. Ciocan are 37 de meciuri în boxul profesionist, în care a reușit 27 de victorii, din care 17 prin KO.

ATLETISM. Sala de atletism din Complexul "Lia Manoliu" din București a găzduit întrecerile "Cupei României" la seniori. În prima zi a întrecerilor, Rebeca Daria Ciocan (CSM Galați) a încheiat cursa de 400 m pe locul 4, în 58 secunde și 35 sutimi. În același concurs, Bianca Petronela Pricope (CSS Tecuci) s-a clasat pe locul V în proba de aruncare a greutății, cu un rezultat de 11,52 m, iar Ionuț Andrei Mușat (CSS Galați) a alergat 60 m plat în 7.64 secunde (în serii).

Citit 1105 ori Ultima modificare Duminică, 28 Ianuarie 2024 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.