Unirea Braniștea, scor de forfait la Bistrița

Unirea Braniștea, scor de forfait la Bistrița
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Aflată în cantonament la Vatra Dornei, Unirea Braniștea continuă pregătirile combinate cu meciurile de verificare.

În ziua a cincea a cantonamentului, cei de la Braniștea au susținut al cincilea joc din actuala campanie de pregătire (al doilea din timpul stagiului de pregătire). Parteneră a fost liderul seriei a noua din Liga a III-a, Gloria Bistrița, chiar pe terenul acestei echipe. A fost o excelentă partidă de verificare, mai ales că jocul a mers și scorul a fost net favorabil. Delegația gălățenilor a fost foarte bine primită, cu atât mai mult cu cât la Gloria Bistrița în stafful administrativ se află și Aurelian Babuțan – fost director sportiv la Oțelul.

“A fost un joc foarte bun, am dominat majoritatea timpului, în special în repriza secundă. Pe lângă golurile marcate, am mai înscris în două rânduri, dar golurile au fost anulate pe motiv de ofsaid - din care unul fusese înscris în condiții regulamentare, credem noi. În această  situație s-au aflat și gazdele, care au avut, la rândul lor, un gol anulat“, a spus Vali Vrânceanu, managerul clubului.

La final, tabela a arătat 3-0 pentru Unirea Braniștea. Reușitele au fost semnate de: Andrei - din lovitură liberă, Docuz și Nica.

Antrenorul Ionuț Niculcea a trimis în teren următorul ”unsprezece”: Paharnicu - Mihai, Enache, Voicu, Hilohi - D. Cireș, Murgoci - Șoptică, Andrei, Nica - Răducan. Au mai intrat pe parcursul jocului următorii: Docuz, Neagu, Țicămucă, Popa, Lefter, Postelnicu, Chebac și Olteanu.

Bineînțeles că n-a putut evolua fundașul Marius Manea, care se accidentase în meciul anterior, 2-2 cu CSM Deva. Acesta a părăsit cantonamentul, iar după unele investigații medicale s-a stabilit că are o ruptură parțială de tendon. Astfel, vineri, va fi operat la Spitalul din Galați.

Unirea mai are de disputat un meci amical din acest cantonament, sâmbătă urmând să joace cu echipa U19 de la CSM Focșani. Cantonamentul se încheie duminică, după o săptămână intensă de antrenamente specifice perioadei de iarnă.

Alte amicale pentru echipele gălățene

Fiind în perioada acumulărilor pe toate planurile, și alte echipe gălățene vor continua meciurile de verificare. Sâmbătă sunt programate două asemenea partide: Sporting Liești va juca pe teren propriu, ora 12,00, cu FC Bacău (Seria I), nu cu Metalul Buzău - cum era stabilit inițial. Acestui meci, cu buzoienii, îi va veni rândul peste o săptămână, când lieștenii vor merge pe terenul liderului din Seria a II-a.

Și fetele de la SC Oțelul au programat un meci amical. Elevele antrenorului Gabi Călinescu vor juca cu echipa Vulpițele Galbene, liderul Seriei I din eșalonul al doilea, meci ce se va disputa la Roman.

Citit 1749 ori Ultima modificare Vineri, 16 Februarie 2024 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.