Cantonament reușit pentru Unirea Braniștea

Cantonament reușit pentru Unirea Braniștea
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cu puțin timp înainte de startul oficial al meciurilor din acest an, Unirea Braniștea a încheiat pregătirile efectuate în cantonamentul de la Vatra Dornei. Pe lângă antrenamentele susținute, stafful tehnic și-a urmărit jucătorii și în trei jocuri de verificare.

”A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Am avut și trei meciuri, extrem de utile, încheiate cu rezultate favorabile. În două dintre ele am întâlnit adversari valoroși, lideri în seriile lor: 2-2 cu CSM Deva, respectiv 3-0 cu Gloria Bistrița”, ne-a declarat managerul Vali Vrânceanu.

Sâmbătă, Unirea a jucat cu juniorii LPS Focșani (Under 19), prilej de a utiliza jucătorii care au evoluat mai puțin în precedentele două dispute. După 2-1 la pauză, la final tabela a arătat 7-1 prin golurile reușite de Răducan (2), Țicămucă, Docuz, Lefter (penalti), D. Cireș, Grădinaru (revenit după 7 luni de pauză, din cauza unei accidentări).

Antrenorul Ionuț Niculcea a trimis în teren echipa: Butunoiu - Postelnicu, Enache, Chebac, Popa - Lefter, Andrei - Neagu, Docuz, Olteanu - Țicămucă. Au mai intrat: Mihai, Răducan, Murgoci, Nica, Grădinaru, Șoptica și Voicu.

Următorul meci de verificare, vineri, acasă, cu Aerostar Bacău – echipă din Seria I.

* Cu o echipă de juniori a jucat și Sporting Liești, întrucât FC Bacău n-a putut ajunge la Liești, având jucători cu probleme medicale. S-a jucat, totuși, cu juniorii A ai SC Oțelul, scorul fiind 7-0. Lieștenii au punctat prin: Gherase 3, Iordache și Costea - câte 2. Meciul cu FC Bacău a fost reprogramat pentru miercuri, 21 februarie, ora 15:30, la Liești. În timp ce următorul adversar va fi Metalul Buzău, în deplasare, pe 24 februarie.

* Fetele de la SC Oțelul s-au deplasat la Roman pentru jocul cu Vulpițele Galbene, liderul Seriei I, eșalonul al doilea. Au învins gazdele cu 3-1. Golul gălățencelor a fost înscris de Ioana Sfetcu, în timp ce romașcanele deschiseseră scorul printr-un penalti... inventat.

* Echipa de futsal United Galați a făcut deplasarea pentru meciul cu West Deva, ce trebuia să se dispute sâmbătă, dar partida n-a mai început. Problema a fost cu lipsa cadrului medical obligatoriu ce trebuia asigurat de către formația gazdă. După 30 de minute de așteptare, conform regulamentului, arbitrii au fost nevoiți să fluiere finalul unei partide ce nici măcar nu a început. Comisiile federale urmează să decidă rezultatul, cel mai probabil fiind scor de forfait în favoarea lui United.

Citit 845 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2024 07:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.