Rezultate favorabile pentru echipele gălățene

Rezultate favorabile pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În curând se va da startul meciurilor oficiale din acest an calendaristic în Liga a III-a de fotbal

Mai sunt de disputat meciurile a trei etape din sezonul regulat, iar cele două echipe gălățene sunt preocupate de o clasare cât mai bună, respectiv calificarea în turneul play-off. În aceste condiții, și pregătirile au urmat o cotă superioară.

Unirea Braniștea, de pildă, a susținut al șaptelea meci amical, în compania celor de la Aerostar Bacău, pe teren propriu. A fost un joc util ambelor combatante. A învins Unirea, scor 4-2 (1-0), cu patru marcatori: Andrei (lovitură liberă), Răducan, Chebac şi Olteanu (șut din afara careului). A intrat în joc aproape întregul lot, evident cei fără probleme medicale (cinci jucători sunt indisponibili).

Antrenorul Ionuț Niculcea a început cu formula: Paharnicu - Mihai, Enache, Chebac, Murgoci - D. Cireș, Andrei - Neagu, Răducan, Nica - Țicămucă. Au mai intrat: Butunoiu, Popa, Șoptică, Docuz, Postelnicu, Voicu, Lefter și Olteanu.

Un singur meci de verificare a mai rămas până la reluarea întrecerilor oficiale - vineri, cu Metalul Buzău

Sporting Liești a întâlnit liderul Seriei a II-a, Metalul Buzău, tot într-un ”amical”, în deplasare, și a produs surpriza, cu o frumoasă victorie, scor 2-1. Au înscris oamenii de gol ai lieștenilor, Crihană și Costea. Buzoienii au redus din diferență în minutul 70, din penalti.

"Meci foarte bun de pregătire, în compania fruntașei seriei

Confruntarea ne-a arătat unde ne aflăm cu două săptămâni înaintea startului din acest an. Fără discuție, nu ne îmbătăm cu apă rece, altfel va fi în campionat. Suntem mulțumiți de felul cum se prezintă echipa", ne-a declarat antrenorul Cătălin Savu.

Sporting: Cilighidreanu - Țopa, Munchiu, Podașcă, D. Dima - Iordache, Iacob, Chiriac, Băluță - Crihană, Costea. Au mai jucat: A. Brăneț, Vădeanu - Bădilaș, Maftei, C. Dima, F. Dima, Hodorogea, Mihu, Aurelian și Nacu.

În această săptămână vor avea loc ultimele două amicale, ambele pe teren propriu: miercuri, cu Aerostar Bacău, respectiv, sâmbătă, cu Dacia Unirea Brăila.

* Fetele de la SC Oțelul (Liga a II-a) au jucat cu o echipă din eșalonul al treilea, Colțea Brașov. Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, dar, din păcate, au fost și unele probleme medicale (accidentări) intervenite în rândul gălățencelor. Ioana Ștefu și Alina Cimpoieș au marcat golurile celor de la Oțelul.

Primul meci oficial al gălățencelor este programat pe 10 martie, acasă, cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc - echipa de pe locul 2, care în tur a câștigat cu 6-2.

Citit 1148 ori Ultima modificare Luni, 26 Februarie 2024 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.