CSM Arcada a ratat calificarea în finala ”Cupei României”

CSM Arcada a ratat calificarea în finala ”Cupei României”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ultimele meciuri pentru desemnarea câştigătoarei "Cupei României" la volei masculin s-au disputat sâmbătă și duminică, la Mioveni. În primul meci, Steaua - Dinamo, a fost 3-1, iar CSM Arcada a jucat contra Rapidului, joc adjudecat de bucureșteni, tot cu 3-1.

"Am întâlnit o echipă solidă, cu o evoluție constantă în ultima perioadă, cu victorii pe linie. Băieții noștri au început foarte bine, dar au arătat multă nesiguranță în seturile următoare. În special la serviciu și la primire. Mai avem trei meciuri în campionat, în sezonul regulat, în care se cere o concentrare capitală. Am ratat Cupa, dar trebuie să câștigăm campionatul!", ne-a spus managerul Mirel Zaharescu.

Așa cum a început partida gălățenilor de la Mioveni, nimeni nu bănuia deznodământul nefavorabil. CSM Arcada a stăpânit jocul, a condus permanent și s-a impus cu scorul de 25-20. Cu totul altfel au stat lucrurile în actul al doilea, care a adus egalitatea la seturi pe tabelă. După 5-5, 7-7, scorul a luat-o razna în favoarea bucureștenilor, care au manifestat o siguranță în joc de necontestat. S-au impus cu 25-19, iar fanii gălățeni au tot sperat în revirimentul echipei noastre. Dar nu s-a produs nimic în acest sens. Rapid a făcut 2-1, după 25-22, și a dominat de o manieră surprinzător de clară în disputa în setul al patrulea, încheiat cu 25-17 (la 8 lungimi!).

Calificarea în finală le-a revenit celor de la Rapid, iar CSM Arcada a rămas cu doar două trofee ale "Cupei României" în vitrină.

Stafful tehnic a făcut tot posibilul pentru a se califica, a trimis în teren 13 din cei 14 jucători, dar schimbarea în bine nu s-a produs.

A arbitrat cuplul internațional Bogdan Stoica (București) - Paul Szabo (Oradea).

Echipei noastre nu i-a mai rămas decât să joace cât mai bine în campionat, unde mai sunt de disputat trei meciuri până la startul fazei de play-off.

Amatorii gălățeni ai sportului au avut astfel o sâmbătă neagră - cu înfrângeri dureroase atât la fotbal, cât și la volei.

Citit 1044 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2024 16:07

1 comentariu

  • postat de Un galatean de departe
    Luni, 04 Martie 2024 07:52
    84.232.140.***
    Bravo baeti, sa ajungi pana aici, este un succes, parcursul vostru in campionat si nu numai face cinste galatiului, probabil ca daca si orasul si nu numai Arcada, daca var fi sprijinit, altfel arata echipa, dar deocamdata ramaneti singurii ce situati voleiul galatean la varful tarii si nu numai, bra
    115
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.