Programul complet al Oțelului în cele nouă etape din play-out
Foto: Sportul Ilustrat

Programul complet al Oțelului în cele nouă etape din play-out
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Gălățenii mai au de jucat nouă etape în faza de play-out a Superligii, dintre care cinci vor fi pe teren propriu, grație rezultatului de egalitate obținut luni seară, 1-1, cu Poli Iași

Meciul cu Poli Iași din ultima etapă a sezonului regulat a avut o miză diferită față de cele de până acum, când Oțelul încă mai spera la o poziție de play-off. Trupa lui Dorinel Munteanu avea nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate, pentru a avea un program mai bun în play-out și un beneficiu financiar cu 10.000 de euro în plus. Zis și făcut, iar meciul cu ieșenii s-a încheiat 1-1.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 8, din penalti, al cincilea la rând pe care l-a încasat Oțelul în ultimele etape. Egalarea a venit de la Cisotti, iar gruparea roș-alb-albastră are toate premisele de a aborda cu încredere faza de play-out.

Faza de play-out începe tot cu Poli Iași

Primul joc este programat sâmbătă, pe teren propriu, chiar cu Poli Iași - ultimul adversar din sezonul regulat. Apoi urmează o deplasare la FCU 1948 Craiova, venită la fix înaintea sfertului de finală pe care Oțelul îl va juca tot pe Stadionul "Ion Oblemenco", dar cu cealaltă echipă a Craiovei, CSU. Restul etapelor până la final se prezintă astfel: Dinamo (acasă), FC Voluntari (deplasare), "U" Cluj (acasă), FC Hermannstadt (deplasare), UTA (acasă), Petrolul (deplasare), FC Botoșani (acasă).

În play-out se pornește de la următorul clasament: 7. "U" Cluj 21 puncte, 8. UTA 20 p, 9. FC Hermannstadt 20 p, 10. Petrolul 18 p*(rotunjire), 11. Oțelul 17 p, 12. Poli Iași 17 p*, 13. FCU 1948 Craiova 16 p*, 14. Dinamo 15 p*, 15. FC Voluntari 14 p, 16. FC Botoșani 11 p*. În caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este cel al rotunjirii, cu deficit pentru formațiile care au beneficiat de acest aspect.

Dorinel, nemulțumit de prima repriză

Antrenorul Dorinel Munteanu s-a declarat nemulțumit de prima repriză din meciul cu Poli Iași, trăgând un semnal de alarmă în rândul jucătorilor săi pentru următoarea partidă. "Prea multe nu am de spus despre acest joc. Am făcut o primă repriză foarte slabă, poate cea mai slabă de când antrenez echipa. În afară de penaltiul provocat de două erori ale aceluiași jucător, Teles, Iașiul n-a mai avut ocazii, însă noi am avut câteva oportunități importante. În repriza a doua, am avut un joc mai bun și am reușit să egalăm. Jocul echipei m-a dezamăgit, mă așteptam la altceva după ce discutasem toată săptămâna. Ne așteaptă un nou meci cu aceeași echipă, în care aștept să ne prezentăm altfel", a spus Munteanu.

Pentru următorul meci cu Poli Iași, va reveni în echipă Diego Zivulici, după ce și-a ispășit etapa de suspendare.

Citit 4896 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2024 22:20

2 comentarii

  • postat de Fan Danubius
    Miercuri, 13 Martie 2024 13:04
    213.233.114.***
    FORZA OTELUL!
    Dacă ești suporter adevărat vino la stadion sâmbătă pentru încurajare și lasă comentariile inutile!
    Otelul e pe drumul cel bun, luptă pe mai multe fronturi acum și are nevoie de liniște mai mult ca oricând.
    6
    16
  • postat de rodax
    Miercuri, 13 Martie 2024 10:39
    193.231.148.***
    Beneficiul e doar la bani,cei 10000 de euro.
    3
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.