Gălățencele de la Oțelul întâlnesc liderul

Gălățencele de la Oțelul întâlnesc liderul
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

FOTBAL. Fetele de la SC Oțelul  vor juca duminică, de la ora 11,00, în deplasare, cu echipa Vulpițele Galbene Roman. Meciul dintre lider și gălățencele clasate pe locul patru contează pentru etapa a III-a a returului, eșalonul doi.

HANDBAL. Cele două echipe gălățene de handbal din eșalonul al doilea vor juca astfel: băieții de la CS Universitatea vor întâlni sâmbătă pe Poli Iași (Sala ”Siderurgistul”, ora 15,00), iar fetele de la CS Municipal  vor juca tot cu o echipă a Clubului Politehnica Iași, dar în deplasare – duminică, ora 17,00. Această întâlnire este derbiul seriei între ocupantele primelor două locuri. Sunt și trei meciuri ale celor mai tinere jucătoare de handbal, găzduite de Sala ”Siderurgistul”. Junioare I  CSM Galați – LPS Vaslui; Junioare II CSM – CSS Buzău; Junioare III CSM – CSS Călărași.

JUDO. Întrecerile Campionatului Național de judo – juniori Under 14 și Under 16 – s-au desfășurat în sala din Bacău. Între numeroșii concurenți s-au aflat și cei 12 sportivi de la CS Școlar Galați. Pregătiți de antrenorii Marian Patrichi și Gabriel Stănuleț, respectivii judoka au avut evoluții notabile. La întrecerile de echipe, de pildă, gălățenii au ocupat locul 8 din 50 de cluburi înscrise pe listele de concurs. La individual, Under 14, Alexandru Ignat s-a clasat pe primul loc la categoria 73 kg. Alte clasări: Ingrid Mihăilă și Erika Stan - locul 5, Delia Mocanu, Matei Donici și Metin Oktay Bilen – locul 7. La Under 16, CSS a avut următoarele clasări: Maximus Chicioroagă – locul 3 (categoria 66 kg.), Maria Szabo și Vlad Bivolaru – locul 5. 

A fost o reprezentare reușită a gălățenilor într-o competiție amplă, cu 800 de sportivi la start.

Citit 1601 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2024 12:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.