Ultima șansă de play-off pentru Unirea Braniștea
Foto: Sportul Ilustrat

Ultima șansă de play-off pentru Unirea Braniștea
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Nu toate echipele din fruntea seriei a doua (din al treilea eșalon) de fotbal au liniște în ultima etapă. Între acestea și Unirea Braniștea

Sunt câteva formaţii aflate în dispută directă pentru locul al patrulea, care duce în play-off. Cel mai important joc are loc la Buzău, între liderul Metalul (46 puncte) şi CSM Rm. Sărat (locul 4 - 29 puncte). Implicată, însă, este și echipa din județul nostru, Unirea Braniștea, de pe locul 5, cu 27 puncte.

“Dacă lucrurile se desfășoară normal, atunci cei din Râmnic nu au cum să câștige în fața liderului, chiar pe terenul acestuia. Suspiciuni există, fiind vorba de echipe din același județ, iar afinitățile locale… Pentru noi este foarte greu pentru că stăm la mâna altora. În această săptămână, echipa noastră și-a făcut treaba, au fost efectuate antrenamentele și vom juca numai la victorie. La final vom afla dacă vom juca în play-off sau în play-out”, a spus Vali Vrânceanu, managerul clubului din Braniștea. 

La Unirea continuă să fie unele indisponibilități, dar meciul cu Viitorul Șutești trebuie câștigat. În tur, a fost 3-2 pentru Unirea. Pe brănişteni încă îi mai bântuie două dintre rezultatele nefavorabile din acest campionat, care îi pot lăsa în afara play-off-ului: înfrângerile de la Baia, 2-3 cu Hamangia, respectiv Limpeziş, 1-2. 

Pentru a ajunge în play-off, Unirea trebuie să câștige cu Șutești, iar CSM Rm. Sărat să nu ia toate cele trei puncte de la Buzău. 

Meciul de sâmbătă este programat de la ora 15,00, are loc la Braniștea și va fi arbitrat de buzoianul Alexandru Frățilă. 

Liniște la Liești

Cu 29 de puncte acumulate în clasamentul la zi, Sporting Liești a lăsat în urmă emoțiile. Este deja pe loc de play-off, iar astăzi are un meci la îndemână, cu Dacia Unirea Brăila, iar oricare ar fi rezultatul nu-i mai poate fi periclitată postura de echipă calificată în faza superioară. 

Nici jucătorii cu probleme medicale nu le ridică obstacole, pentru că lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul Cătălin Savu  este superior celui de la Brăila.

“Pregătirile din această săptămână le-am făcut în liniște și bună dispoziție. În tur, la Brăila, a fost 1-0 pentru noi, astfel că, la sfârșitul meciului următor, nu ne dorim decât să vorbim despre victorie și de play-off”, ne-a mărturisit antrenorul Cătălin Savu.

Ca și meciul de la Braniștea, și acesta va fi arbitrat de un buzoian - Cristian Bulibașa. 

În afara meciurilor la care am făcut referire, în Seria a II-a se mai dispută: CSM Focșani - Hamangia Baia, Ianca - Limpeziş.

Campionatul Județean

În Liga a IV-a au loc meciurile din etapa a 16-a (duminică, ora 12,00): Avântul Drăgăneşti - Muncitorul Ghidigeni, Victoria Independența - Agrostar Tuluceşti, Gloria Ivești - Siretul Cosmești, Viitorul Umbrăreşti - Lascăr Schela, Şoimii Folteşti - Progresul Munteni, Voința Cudalbi - Covurluiul Tg Bujor (derbiul etapei), Algeria Matca stă.

În Liga a V-a, duminică, ora 11,00, se va juca astfel: Viitorul Frumuşiţa - Siretul Piscu, Victoria Slobozia Conachi - Foresta Șendreni, Inter Tudor Vladimirescu - Luceafărul Berești, ACS Vânători - Voința Cișmele, Mălina Smârdan - Sporting Galați, Răzeşii Valea Mărului - Avântul Jorăști, Prutul Vlădești - Flacăra Pechea, Viitorul C. Negru - Zorile Griviţa.

Citit 1279 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2024 00:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.