Handbaliste la lotul național

Handbaliste la lotul național
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

CONVOCARE. În curând se vor reuni jucătoarele lotului național de junioare II, în cantonamentul ce urmează să se desfășoare la Baia Mare. Ulterior va avea loc un turneu de pregătire în Ungaria, în orașul Siofok. Între convocate se află și Arianna Ardeleanu (CSM), dar și două junioare de la ACS Lucian Bute – Bianca Oprișan și Magda Ioana Popoiu.

CAIAC-CANOE. Vremea schimbătoare a întârziat ieșirea pe apă a vâslașilor de la CS Școlar Galați. Antrenamentele s-au desfășurat în sală și au fost conduse de către antrenorii Andra și Adrian Maftei. Cei mai activi dintre sportivii acestora s-au dovedit cei de perspectivă, amintindu-i pe Vlăduț Leopa, Anamaria Chiroșcă, Andra și Andrei Codrescu, Sofia și Luca Gherase, Răzvan Concita, Răzvan Luca și Rareș Fotachi, toți canoiști, dar și kaiacistul Vlăduț Tronciu.

ATLETISM. Sala "Doina Melinte" din Bacău a găzduit etapa finală a Campionatului Național indoor pentru juniorii Under 16. Proba de aruncare a greutății (3 kg.) a fost adjudecată de tecuceanca Alexandra Druță, legitimată la CS Școlar Tecuci și CS Universitatea Galați, devenind campioană națională. Druță s-a situat pe primul loc cu o încercare reușită de 12,12 m.

RUGBY. CSM Galați a învins cu 29-17 RC Grivița, într-o partidă de verificare găzduită de Stadionul ”Parcul Copilului” din București. Jucătorii pregătiți de Marius Secuianu și Eugen Popa au dominat partida și au reușit să obțină un succes încurajator în perspectiva noului sezon.

Citit 691 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2024 13:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.