CSM Galați a pierdut derbiul de la Iași

CSM Galați a pierdut derbiul de la Iași
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Etapa a 13-a, penultima a celui de-al doilea eșalon de handbal feminin, nu a mai fost cu noroc pentru gălățencele de la CS Municipal. Meciul s-a disputat în deplasare, la CSM Iași, și s-a încheiat cu succesul ieșencelor la un scor strâns: 21-19. În meciul tur fusese același ecart (diferență de goluri), 25-23, dar în favoarea gălăţencelor. Astfel, per total, avantajată este echipa ieșeană, care, la egalitate de puncte - 30, are mai multe goluri marcate în deplasare. Acest minim avantaj a dus echipa din Iași pe primul loc.

Mai sunt de disputat meciurile unei singure etape: CSM Bacău - CSM Iași, respectiv, CSM Galați - CSM Făgăraș, însă revenirea gălățencelor pe primul loc va fi greu de realizat.

Meciul de la Iași a fost deosebit de disputat, punctat cu momente tensionate. Multă vreme tabela a alternat, fetele noastre s-au aflat în avantaj: 6-2, 8-4, gazdele revenind până în pauză la conducere: 10-9. La reluare, gazdele și-au mărit avantajul, 19-12, ecartul fiind stabilit prin eforturile conjugate ale fetelor noastre: 21-19.

Iată lotul deplasat și marcatoarele: Ana Maria Micu, Nicoleta Petre, Bianca Aron - Mălina Bichir 4 goluri, Alina Czeczi, Bianca Zegrean 2, Iasmina Ichim 3, Cristina Marcu, Daniela Corban, Cristina Andriță 4, Kristina Radaieva, Sara Sablici 4, Andreea Prescură 1, Ana Maria Samson, Mădălina Manolachi 1 și Diana Nichitean.

Barajul de promovare în primul eșalon, la care vor participa primele două clasate din fiecare serie, este programat în perioada 10-12 mai.

Citit 1460 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2024 20:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.