Victoria, unica variantă pentru CSM Arcada

Victoria, unica variantă pentru CSM Arcada
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Finalul acestei săptămâni este dominat de meciul de volei CSM Arcada - SCM Zalău. După două întâlniri, scorul general este egal: 1-1. A fost 3-0 la Galați în weekendul anterior, iar trei zile mai târziu, același scor pentru gazde, la Zalău. Supărătoare a fost înfrângerea, dar și în volei, ca și în alte discipline sportive, își au loc astfel de rezultate-surpriză.

Meciul decisiv are loc sâmbătă, 30 martie, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la ora 19.00.

Pentru CSM Arcada, victoria este obligatorie, rezultat care ar califica echipa gălățeană în semifinalele Diviziei A1. Arcada are un lot de jucători valoroși, cărora suporterii le-au mai permis și câte un pas greșit, însă de data aceasta îi va impulsiona spre succesul de care este atâta nevoie. Bala, Butnaru, Talpă, Mihălescu, Aldea și Cristudor, alături de jucătorii valoroși din străinătate care apără culorile clubului în acest sezon sunt "condamnați" să câștige!

Între Arcada și Zalău a fost o diferență de 27 de puncte în sezonul regulat! Dar de amintit este faptul că, în sezonul anterior, când gălățenii au cucerit al cincilea titlu consecutiv, în ”sferturi” s-au chinuit tot cu SCM Zalău, cu 2-1 la general.

Partida va fi arbitrată de internaționalul Bogdan Stoica, secondat de Mihai Coman (ambii din București).

Celălalt meci din ”sferturi” decisiv pentru accederea în semifinale are loc în Capitală, Dinamo - SCMU Craiova. Învingătoarea din acest duel ar da peste CSM Arcada în semifinale, în cazul în care echipa noastră reușește să o elimine pe SCM Zalău. În cealaltă semifinală se cunosc deja calificatele, Rapid Bucureşti și Corona Braşov, după ce acestea au trecut de CSM Constanța, respectiv, Steaua.

Citit 1247 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Martie 2024 18:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro