Duel Galați - Tg. Jiu în play-out

Duel Galați - Tg. Jiu în play-out
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

S-a încheiat sezonul regulat în partea a doua a clasamentului Ligii Naționale de baschet masculin, iar echipa CSM Galați s-a clasat pe locul 17.

Astfel, în play-out s-a cuplat cu ocupanta locului 12, CSM Tg. Jiu, cu care va disputa o serie de cel mai bun din cinci meciuri. Primele două dispute sunt programate la Tg. Jiu, pe 10 și 12 aprilie, urmând ca pe 16 și 18 să se mute seria cu partide la Galați.

În cazul necesității unui meci decisiv, acesta ar urma să aibă loc pe 21 aprilie, la Tg. Jiu. După această serie, CSM Galați se va cupla cu învingătoarea/ învinsa (în funcție de propriul rezultat) dintre CS Vâlcea și CSM Focșani.

Citit 753 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 13:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro