Cristi Ciocan va boxa la Timișoara

Cristi Ciocan va boxa la Timișoara
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

BOX. În pofida înfrângerii din Irlanda, Cristian Ciocan își continuă parcursul în boxul profesionist. Conform prof. Felix Păun, antrenorul său, "Cristi va boxa la Timișoara, pe 27 aprilie, când îl va întâlni pe cehul Pavel Sour".

Altfel, Iuli Bârsănescu, de la Box Club Pechea, a încheiat cantonamentul lotului național de box al României de la Chișinău cu un meci împotriva reprezentantului gazdelor, în fața căruia s-a impus la puncte. Acum, Bârsănescu se află în pregătire centralizată la Centrul Olimpic din București, obiectivul de performanță fiind calificarea la Jocurile Olimpice. Selecția va avea loc în Thailanda, la sfârșitul lunii mai.

ARBITRAJ. La meciul de fotbal (Liga a III-a) FC Bacău - Știința Miroslava va oficia o brigadă gălățeană: Ionuț Constantinescu - Andrei Toma și Daniel Gâță. Arbitrul asistent Răzvan Bedreagă a fost delegat la FC II Voluntari - Înainte Modelu.

TENIS. Gabriela Talabă Lee (28 ani, 312 WTA) a pierdut primul meci de pe tabloul principal în turneul Open Charlottesville (Virginia, SUA). Gălățeanca a cedat în față americancei Ashlyn Krueger(19 ani, 73 WTA), cu 6-7(0), 3-6.

LUPTE. Între 5 și 7 aprilie, luptătorii României își dispută șansele calificării la Olimpiada de Paris. în cadrul Turneului Preolimpic European de la Baku. Pentru calificare, este nevoie de o clasare pe primele două locuri, iar pentru cei care nu vor reuși acest lucru în Azerbaidjan mai există o șansă, la Turneul Mondial de Calificare de la Istanbul (9-12 mai). La Baku vom fi reprezentați de 14 sportivi: cinci la lupte greco-romane (unul dintre antrenorii lotului fiind gălățeanul Petrică Cărare), trei la "libere" și cinci la lupte feminin, una dintre acestea fiind gălățeanca Cătălina Axente, elevă a antrenorului Dumitru Buleandră.

Citit 804 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 13:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro