Campioni la lupte "şcolare"

Campioni la lupte "şcolare"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

LUPTE. Pentru a putea participa la Campionatele Naționale Școlare de lupte, tecucenii de la VypGuard au fost legitimați și la CS Școlar Călărași. Aceștia, antrenați de către Dumitru Ghețu și Lucian Pădure Militaru, au cucerit în concursul de la Reșița trei medalii: Antonio Ghiulai (cat. 65 kg) și Sebastian Brăilescu (90 kg) s-au clasat pe primul loc, devenind campioni naționali școlari, iar Luca Stoian a încheiat turneul pe locul al III-lea.

ARBITRAJE. La meciurile de volei, play-off, programate astăzi, vor fi prezenți și patru gălățeni. Lucian Năstase va arbitra Corona Brașov - Rapid (masculin), iar George Grădinaru va oficia la Alba Blaj - Rapid (feminin). Observatorii Florin Dimachi și Nicolae Marin vor fi prezenţi la Corona - CSM Lugoj (feminin), respectiv, la CSM Constanța - Steaua (masculin).

BADMINTON. La finalul săptămânii viitoare (19-21 aprilie) vor continua întrecerile Campionatului Național de badminton. Sportivii gălățeni de la cluburile Siderurgistul, CS Universitatea și Agero vor juca la Bacău, la categoriile Under 13 și tineret.

HANDBAL. Miercuri, 10 aprilie, la Galați va avea loc un meci între echipe feminine la categoria Speranțe. De la ora 14,00, la Sala "Siderurgistul", vor juca CSM Galați și LPS Vaslui.

Citit 375 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2024 14:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro