CSM Arcada, încă un examen cu Dinamo

CSM Arcada, încă un examen cu Dinamo
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Primul eșalon de volei masculin programează meciurile etapei a doua din turneul play-off. Gălățenii de la CSM Arcada s-au deplasat de ieri în Capitală, pentru meciul cu Dinamo, echipă pe care au învins-o la Galați cu 3-1. În eventualitatea unui nou succes, echipa noastră se va califica în finală. Dacă nu, al treilea meci va avea loc sâmbătă, la Galați. Stafful tehnic a urmărit atent recuperarea jucătorilor, marţi-seară a avut loc un antrenament în Sala "Dinamo", iar meciul de miercuri se va disputa de la ora 18,00. Arbitrează un cuplu bucureștean: Bogdan Stoica - Mihai Coman.

Citit 1215 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2024 13:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro