Program infernal pentru Oţelul în perioada următoare, cu meciuri din trei în trei zile

Program infernal pentru Oţelul în perioada următoare, cu meciuri din trei în trei zile
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Abia scăpaţi de o serie de foc, gălățenii se pregătesc să joace cinci partide în doar 16 zile

Finalul de sezon aduce o aglomerare excesivă în programul celor de la Oțelul, mai ales că, pe lângă meciurile din campionat, apare și cel din semifinalele "Cupei României" - unul dintre cele mai importante pentru întregul sezon.

Periplul gălățenilor începe sâmbătă, 13 aprilie, cu deplasarea de la FC Voluntari, din campionat. Joi, 18 aprilie, la Galați, are loc meciul eliminatoriu cu "U" Cluj, în semifinalele Cupei, pentru ca duminică, 21 aprilie, să fie tot Oțelul - "U" Cluj, de această dată în campionat. Programul rămâne dificil în continuare, pentru că urmează o foarte lungă deplasare la Arad, pe 25 aprilie, pentru meciul cu UTA, iar seria teribilă se încheie pe 28 aprilie, acasă, cu FC Hermannstadt. Astfel, sunt programate cinci partide într-un interval de numai 16 zile.

Oțelul se află implicată în luptă pe două fronturi: campionat - unde dorește să câștige faza de play-out (ori măcar să încheie sezonul peste "U" Cluj, pentru a disputa acasă eventualul baraj de Conference League), respectiv "Cupa României" - unde gălățenii sunt în semifinale, cu "U" Cluj, iar cealaltă finalistă va fi stabilită în disputa Corvinul (Liga a II-a) - FC Voluntari.

Dorinel Munteanu, antrenorul gălățenilor, a declarat că echipa sa este pregătită fizic și poate să facă față unor astfel de provocări, cu partide în mod constant din trei în trei zile. "Sigur, noi ne-am pregătit pentru a putea face față să jucăm și din trei în trei zile. Nu este o problemă pentru noi și tratăm foarte serios ambele competiții. La mine nu există titulari și rezerve, există un lot complet de jucători de la care am pretenția ca atunci când intră pe teren să dea totul. Echipa a demonstrat în foarte multe rânduri că este capabilă să facă rezultate bune în fața oricărui adversar, nu ne temem de nimic", a spus Munteanu.

Încă trei puncte pentru salvarea de la baraj

Conform parcursului ultimelor sezoane, în care a fost nevoie de 27 sau 29 de puncte pentru a fi peste linia locurilor din barajul de retrogradare, Oțelul ar mai avea nevoie de trei puncte în campionat pentru a-și îndeplini un astfel de obiectiv. Cu încă trei puncte, gălățenii ar ajunge la 29, ceea ce ar însemna că Poli Iași (prima sub linie) ar trebui să câștige cel puțin patru din cele șase jocuri rămase, pentru a fi pusă în pericol situația gălățenilor.

Dar după trei victorii la rând în play-out, toate meritate și ca realizări în teren, e limpede că Oțelul se poate gândi chiar la câștigarea fazei - clasarea pe locul 7, ori măcar să încheie peste "U" Cluj, cu care momentan se află la egalitate de puncte.

De vineri, a patra etapă din play-off și play-out

Campionatul Superligii programează de vineri până luni partidele celei de-a patra etape din faza a doua. În play-out se joacă astfel: UTA - FC Hermannstadt (vineri, ora 17:30), FC Voluntari - Oțelul (sâmbătă, ora 17:00), ”U” Cluj - Petrolul (sâmbătă, ora 21:30), FC Botoșani - FCU 1948 Craiova (duminică, ora 13:30), Dinamo - Poli Iași (duminică, ora 18:15). În play-off, programul etapei se prezintă astfel: CSU Craiova - Farul (vineri, ora 20:30), CFR Cluj - FCSB (duminică, ora 21:00), Rapid - Sepsi (luni, ora 20:30).

Citit 10313 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 17:18

5 comentarii

  • postat de Tot eu
    Vineri, 12 Aprilie 2024 16:39
    46.97.176.***
    Neagu, sirghie, cirjan nu pot?
    0
    1
  • postat de Vas
    Vineri, 12 Aprilie 2024 16:38
    46.97.176.***
    Cristi Munteanu nu poate?... Sa manince și guriță lui.
    2
    0
  • postat de Mariana
    Vineri, 12 Aprilie 2024 11:28
    185.123.143.***
    Funcția de director sportiv este obligatorie pentru licențiere de la anu. Da nu poate dorinel sa fie pe lingă antrenor principal, manager general și director sportiv? Nu s-ar mai adaugă decit o cheltuiala de citeva mii euro da nu zeci cit o vrea italianul.
    4
    7
  • postat de IonV
    Vineri, 12 Aprilie 2024 11:23
    86.124.202.***
    Obsesia asta cu "familia domnitoare" probabil vine din mafia deranjată de Dorinel!!! Care mafie nu acceptă evidența, că Dorinel este omul de care avem nevoie, cel mai performant antrenor din toată istoria fotbalului gălățean!!! Oficialitățile trebuie să pună capăt mâncătorii ăsteia grețoase!!!
    8
    14
  • postat de Si ce daca
    Vineri, 12 Aprilie 2024 09:53
    194.105.20.***
    Vorbesc ziarele ca vor sa aduca un italian director sportiv, din Palermo- Sicilia, sa nu mai planga Munteanu ca nu are bani, ca ala nu vine pe iarba tunsa. Totul e fals la Otelul, pana mamaliga smecheriilor familiei domnitoare va exploda nu mai este mult.
    14
    8

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro