Handbalistele, ultimul meci

Handbalistele, ultimul meci
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. CSM Galați întâlnește CSM Făgăraș în ultima etapă a Diviziei A feminine de handbal (eșalonul al doilea). Partida are loc sâmbătă, ora 12,00, și este găzduită de Sala ”Dunărea”. 

VOLEI. Trei gălățeni vor oficia la meciurile de volei din acest weekend. Lucian Năstase la turneul de promovare al echipelor feminine de la Medgidia, Florin Dimache la finala feminină CSO Voluntari – Alba Blaj, iar Nicolae Marin, la finala mică masculină, Rapid – Dinamo. 

BASCHET. Juniorii Under 18 ai Academiei de Baschet Phoenix participă, de astăzi până luni, la meciurile semifinale ale Campionatului Național, din Capitală.

ARBITRAJE. În Liga a III-a de fotbal, brigadă gălățeană la meciul Știința  Miroslava – FC Bacău: Adrian Sava, Daniel Vlase, Cosmin Ursu, iar Liviu Ciubotariu – observator la Dacia Unirea Brăila – Hamangia Baia.

TENIS. Gălățeanca Gabriela Talabă Lee s-a calificat pe tabloul principal al probei de simplu la Turneul Internațional WTA din Portugalia, după două victorii în preliminarii.

PATINAJ. Patinoarul ”Vakar Lajos”, din Miercurea Ciuc, a găzduit Campionatul Național de patinaj viteză pe pista de hochei (short track), competiție la care au participat și sportivii de la Dunărea Galați, pregătiți de antrenorul Dorin Radu. Iată rezultatele obținute de aceștia: Daniela Istrate – locurile 5  și 6; Radu Serafim – locurile 4, 5 și 6; Aris Mușat – locurile 5 și 6; Daniel Bîgu – locurile 5 și 6 și Andra Barbu – două locuri 6.

Citit 1126 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2024 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.