Egalitate peste tot în Liga a III-a

Egalitate peste tot în Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Prima etapă a returului turneului play-off a adus egalitatea perfectă a echipelor din seria a doua a Ligii a III-a.

Sporting Liești a făcut 2-2 cu CSM Focșani, într-un meci în care a condus de două ori, oaspeții fiind cei care au egalat de fiecare dată. Golgheterul Costea a deschis scorul, iar la pauză a fost 1-1. În minutul 66 s-a ajuns chiar la 2-1: penalti transformat de Maftei, după un fault în careu la Grigoraș (cu eliminare în rândul jucătorului sancționat). Cu patru minute înainte de final s-a făcut, însă, 2-2, cu un gol încasat de pe urma unei faze fixe.

”Sunt foarte mulțumit de prestația jucătorilor într-un meci cu o echipă bine pregătită din toate punctele de vedere”, a afirmat antrenorul Cătălin Savu.

La gazde s-au impus două schimbări din cauza unor accidentări: Costea și Munchiu au fost scoși mai devreme decât și-ar fi dorit antrenorul.

Sporting Liești: Cilighidreanu – Țopa, Maftei, Podașcă, D. Dima – Iordache, Chiriac, Munchiu, Stan – Crihană, Costea. Au mai intrat: Gherase, Iacob și Grigoraș.

Unirea Braniștea a făcut tot egal, 1-1, cu liderul Metalul Buzău. Gazdele au deschis scorul prin Denis Cireș. Prima repriză a fost dominată de gălățeni, fiind și alte ocazii de majorare a scorului prin Andrei, Răducan, Lefter și Neagu. Au fost și două accidentări: Enache, la încălzire, apoi M. Cireș și Răducan. În mitanul al doilea s-au văzut mai mult buzoienii, dar numai cât să egaleze pe tabelă.

Antrenorul Ionuț Niculcea i-a trimis în teren pe: Paharnicu – Mihai, Popa, Voicu, Hilohi – D. Cireș, Lefter – M. Cireș, Andrei, Neagu – Răducan. Au mai intrat: Șoptică, Docuz, Olteanu.

Clasamentul la zi: 1. Metalul Buzău 59 puncte, 2. CSM Focșani 47 p, 3. Sporting Liești 37 p, 4. Unirea Braniștea 33 puncte.

În weekendul viitor se joacă derbiul județean, Sporting Liești – Unirea Braniștea.

Citit 2215 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 19:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.