Final de sezon încheiat cu înfrângeri

Final de sezon încheiat cu înfrângeri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ultima rundă din eșalonul al treilea de fotbal, faza de play-off, n-a fost deloc liniștită pentru echipele gălățene. Atât Unirea Braniștea, cât și Sporting Liești, au părăsit terenul învinse, la un scor cumulat de tenis, 0-6.

Unirea a jucat în deplasare la CSM Focșani, echipa de pe locul 2. S-a sperat la un rezultat favorabil, care să nu-i pericliteze poziția din clasament. N-a fost să fie așa, întâlnirea încheindu-se cu 2-0, cu câte un gol pe repriză. Vrâncenii au condus ostilitățile, în timp ce la oaspeți s-au resimțit din plin indisponibilitățile: Răducan și Docuz, supuși unor intervenții chirurgicale, Voicu suspendat, iar Nica și Manea - absențe mai vechi.

Totuși, jucătorii lui Ionuț Niculcea n-au avut motive de mare supărare la final, pentru că au aflat că poziția a treia din play-off n-a fost periclitată.

Echipa aliniată: Paharnicu - Popa, Enache, Chebac, Hilohi - Murgoci, D. Cireș - Mihai, Neagu, Andrei - Țicămucă. Au mai intrat: Olteanu, Lefter, Șoptică, Grădinaru și Postelnicu.

Jucătorii vor mai avea o perioadă de câteva antrenamente mai ușoare în următoarele două-trei săptămâni.

Sporting Liești a pierdut pe propriul teren, 0-4 (0-2), cu Metalul Buzău, spre dezamăgirea publicului și a antrenorului Cătălin Savu. Liderul seriei a doua s-a dovedit din nou că este o grupare mult prea puternică pentru acest nivel. Gazdele au încercat o ripostă cât de cât, însă intențiile lui Grigoraș, Stan, Iacob, Gherase sau Munchiu au rămas fără ecou.

Lieștiul încheie sezonul de play-off pe locul 4, la două puncte de Unirea, cu satisfacția poziționării pe un loc de play-off pentru prima dată de la instaurarea acestui format competițional.

Sporting: Cilighidreanu - Țopa, Podașcă, Maftei, D. Dima - Iordache, Chiriac, Crihană, Stan - Gherase, Grigoraș. Au mai intrat: C. Dima, Munchiu, Iacob și Petrache.

Echipa va intra direct în vacanță.

Citit 1046 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2024 08:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro