Final de sezon încheiat cu înfrângeri

Final de sezon încheiat cu înfrângeri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Ultima rundă din eșalonul al treilea de fotbal, faza de play-off, n-a fost deloc liniștită pentru echipele gălățene. Atât Unirea Braniștea, cât și Sporting Liești, au părăsit terenul învinse, la un scor cumulat de tenis, 0-6.

Unirea a jucat în deplasare la CSM Focșani, echipa de pe locul 2. S-a sperat la un rezultat favorabil, care să nu-i pericliteze poziția din clasament. N-a fost să fie așa, întâlnirea încheindu-se cu 2-0, cu câte un gol pe repriză. Vrâncenii au condus ostilitățile, în timp ce la oaspeți s-au resimțit din plin indisponibilitățile: Răducan și Docuz, supuși unor intervenții chirurgicale, Voicu suspendat, iar Nica și Manea - absențe mai vechi.

Totuși, jucătorii lui Ionuț Niculcea n-au avut motive de mare supărare la final, pentru că au aflat că poziția a treia din play-off n-a fost periclitată.

Echipa aliniată: Paharnicu - Popa, Enache, Chebac, Hilohi - Murgoci, D. Cireș - Mihai, Neagu, Andrei - Țicămucă. Au mai intrat: Olteanu, Lefter, Șoptică, Grădinaru și Postelnicu.

Jucătorii vor mai avea o perioadă de câteva antrenamente mai ușoare în următoarele două-trei săptămâni.

Sporting Liești a pierdut pe propriul teren, 0-4 (0-2), cu Metalul Buzău, spre dezamăgirea publicului și a antrenorului Cătălin Savu. Liderul seriei a doua s-a dovedit din nou că este o grupare mult prea puternică pentru acest nivel. Gazdele au încercat o ripostă cât de cât, însă intențiile lui Grigoraș, Stan, Iacob, Gherase sau Munchiu au rămas fără ecou.

Lieștiul încheie sezonul de play-off pe locul 4, la două puncte de Unirea, cu satisfacția poziționării pe un loc de play-off pentru prima dată de la instaurarea acestui format competițional.

Sporting: Cilighidreanu - Țopa, Podașcă, Maftei, D. Dima - Iordache, Chiriac, Crihană, Stan - Gherase, Grigoraș. Au mai intrat: C. Dima, Munchiu, Iacob și Petrache.

Echipa va intra direct în vacanță.

Citit 1113 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2024 08:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.