Dorinel Munteanu, printre protagoniști

Dorinel Munteanu, printre protagoniști
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Unul dintre remarcații meciului România - Stelele Lumii, în care a fost bifată ultima prezență pe teren a Generației de Aur, a fost Dorinel Munteanu - actualul antrenor al Oțelului.

Munti a fost printre cei mai buni jucători de pe teren, fiind și responsabil cu o pasă decisivă de gol.

Calitatea sa tehnică și priceperea jocului sunt în continuare de necontestat, iar fanii gălățeni au putut să-l urmărească pe antrenorul echipei favorite cum se descurcă și pe terenul de joc. 

Scorul final al partidei de pe Arena Națională a fost 3-2 pentru Generația de Aur a României. Golurile ”tricolorilor” au fost semnate de Panduru, Gâlcă și Hagi.

Citit 3400 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2024 14:48

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Joi, 30 Mai 2024 22:32
    5.13.156.***
    a aratat ca inca mai stie cu mingea! foarte bine! bravo!
    0
    0
  • postat de otelar
    Duminică, 26 Mai 2024 19:47
    89.39.81.***
    avem 3 puncte
    0
    5

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro