S-au logodit pe veci cu sportul

S-au logodit pe veci cu sportul
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Este un lucru bine cunoscut, cine îndrăgește sportul, mișcarea în general, încă din copilărie, nu se poate despărți de această pasiune. Pentru majoritatea tinerilor, sportul nu este o corvoadă, ci, odată îndrăgit, devine prieten pentru tot restul vieții.

Un exemplu întâlnit zilele acestea ni l-au oferit doi veterani ai sportului, care cu ani în urmă au fost performeri de succes. Recent, cei doi au bătut drumul până în Banat, la Reșița, unde s-a organizat un concurs masters pentru aceste categorii de vârstă. 

Au făcut același lucru peste alte 100 de asemenea ”foști”, iar la final satisfacțiile au fost răsplătite din plin. 

Mihaela Nicolau (50 ani), pasionată de natație. Mai exact, a concurat în proba “fluture”. Și n-a făcut-o oricum, ci cu trei medalii obținute la final - recompensele din cel mai prețios metal au venit în probele de 200 metri, 100 m și 50 metri.

Al doilea performer este Liviu Rață (61 ani) - care în tinerețe s-a pregătit cu antrenori recunoscuți ai acelor vremuri Swink, Stoian sau Rodica Hoștiuc. Acesta și-a dublat performanța: trei medalii de aur (la probele de 50 metri, 100 m, 200 m spate), respectiv alte trei de argint (la 50, 100 și 200 metri, stilul bras).

Astfel, cei doi gălățeni au revenit acasă cu un buchet de nouă medalii. Rodul unei pasiuni nestinse, al unei pasiuni care a rămas încă trează. Aceștia au fost sprijiniți în demersurile lor de către Clubul Aqua Sport.

Citit 1944 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2024 14:41

3 comentarii

  • postat de Iuliana
    Luni, 27 Mai 2024 14:01
    5.13.199.***
    Felicitări celor doi performeri!

    Păcat de dezinteresul autorităților locale în ceea ce privește construirea unui bazin în zona. Promisiunile electorale nu le mai crede nimeni....
    0
    0
  • postat de Carp Ion
    Luni, 27 Mai 2024 08:55
    86.124.200.***
    Felicitări pentru sârguința in pregătire si pentru rezultatele obținute. Ati adus un buchtet pentru orașul nostru.
    Dorim mai mult sprijin din partea factorilor de decizie pentru dezvoltarea mișcării sportive.
    0
    6
  • postat de Aqua land
    Duminică, 26 Mai 2024 16:32
    89.137.229.***
    Inotul este cel mai bun sport ! Nu concep ca un copil sa nu stie sa inoate !
    0
    9

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro