Juniorii gălățeni, imbatabili în meciurile de baraj

Juniorii gălățeni, imbatabili în meciurile de baraj
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Echipele campioane județene ale Galațiului s-au descurcat de minune în prima fază a Campionatului National de juniori, categoriile Under 19, Under 17 și Under 15

Inspirați de progresul înregistrat de fotbalul gălățean din ultima vreme, prin creșterea nivelului la Oțelul, iată că și pe partea de juniori au început să apară rezultate lăudabile pentru fotbalul gălățean.

Duminică au fost programate partidele echipelor de juniori care au cucerit titlurile de campioane județene. Au fost meciuri eliminatorii, în care cele trei formații gălățene au depășit cu capul sus acest prim examen.

La Under 19, campioana gălățeană este Covurluiul Tg. Bujor - care a întâlnit-o pe Victoria Gugesti (jud. Vrancea). A fost o victorie cu 4-2, după 2-0 și 3-1. Marcatorii golurilor victoriei: Cătălin Păun 2, Cornea și Bulai.

Antrenorul Doru Balmuș a trimis în teren echipa: Stratulat - Lemnaru, M. Păun, Ghimpu, Donțu - Stancu, Benea, Bulai, Filip - Cornea, C. Păun. Au mai intrat: Micu, Andone, Lefter, Pițigoi și I. Păun. 

Juniorii lui Niculcea au zburdat contra constănțenilor

Cu același scor de 4-2 au încheiat disputa și juniorii Under 17: Alfa Galați - Victoria Cumpăna (jud. Constanța). Meciul s-a disputat pe terenul din Șendreni, iar elevii lui Ionuț Niculcea au condus și cu trei goluri avans la un moment dat. Cei patru marcatori: Domnițeanu, Ionașcu, Aftene și Mănăilă.

Echipa de start: Grozea - Leibovici, Neagu, Drăgan, Sin - P. Flutur, Aftene, Hânțescu, Ionașcu - Mănăilă, Domniţeanu. Au mai intrat: R. Flutur, Maravela, Lupu, Palade și Mantu.

Școala de Fotbal Oțelul, printre protagoniste

Cei mai mici juniori, cei Under 15 (antrenați de Bogdan Balaban), au tranșat și mai clar disputa avută: Școala de Fotbal Oțelul - Delta Tulcea 3-0. S-au jucat 80 de minute la această categorie de vârstă, iar Moldoveanu a fost marcator a două goluri în minutele 76 și 80+1, iar cel de-al treilea i-a aparținut lui Patriche - căpitanul echipei. Acesta din urmă a și părăsit mai devreme terenul, după ce a fost eliminat în urma a două cartonașe galbene.

Gălățenii au început cu: Tudose - Hurduc, Rebega, Matcaș, Manea - Hilohe, Tentiuc, Patriche, Di Grandi - Pricop, Florea. Au mai intrat: Moldoveanu, Scumpu, Orbeanu, Alexandru și Iorga.

Viitoarele partide vor fi anunțate în această săptămână, alte tururi preliminare până la stabilirea echipelor participante la turneele finale.

Citit 1833 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 07:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.