"Tricolorii", în Golden League

"Tricolorii", în Golden League
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Selecționata de volei masculin a României a susținut patru jocuri în competiția continentală Golden League. O competiție cu echipe puternice, în care "tricolorii" au reușit doar o victorie: 3-0 cu Azerbaidjan, și au pierdut cu Ucraina 1-3, Croația 1-3 și Portugalia 2-3.

Competiția continuă, cu speranța de mai bine. Lotul național condus de selecționerul Sergiu Stancu (care este și antrenorul CSM Arcada Galaţi) cuprinde și trei jucători gălățeni: Bala, Butnaru și Filip Constantin, primul transfer pentru viitorul sezon, dar și alți trei jucători care au adus Galațiului titluri de campioni: Alexandru Rață (acum în campionatul Rusiei), Magdaș și Băleanu, precum și pe fizioterapeutul Eugen Pascale.

Citit 886 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2024 16:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro