Prelungire de contract pentru un jucător important

Prelungire de contract pentru un jucător important
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Unul dintre cei mai importanți jucători români din lotul CSM Arcada Galați, vicecampioana României, a semnat prelungirea contractului cu gruparea gălățeană. Este vorba despre Andrei Butnaru, a cărui înțelegere cu Arcada se va prelungi pentru încă un sezon.

"Cu bucurie am decis să joc și în stagiunea următoare la CSM Arcada, club care m-a ajutat să progresez, reușind astfel să reprezint echipa națională a României. Îmi doresc ca în sezonul viitor să câștigăm Cupa și campionatul, atât pentru noi, toți cei care purtăm culorile clubului, cât și pentru senzaționalul public gălățean", a spus Butnaru.

Jucătorul român, în vârstă de 26 de ani, are deja trei sezoane petrecute la Galați, sub comanda antrenorului Sergiu Stancu, perioadă în care a cucerit două titluri de campion, o Cupă a României și o Supercupă, plus că și-a trecut în cont participarea în grupele Champions League (ediția 2023-2024).

Voleibalistul care măsoară 2,08 m a mai jucat în România pentru Știința Explorări Baia Mare și CSM Suceava.

Până acum, singura noutate din lotul CSM Arcada pentru sezonul 2024-2025 o reprezintă legitimarea lui Filip Constantin (provenit de la Rapid București).

Citit 1805 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.